ΗΠΑ: Αναφορές για 17 νεκρούς από την κακοκαιρία – Απίστευτες εικόνες από την καραμπόλα 46 οχημάτων στο Οχάιο

Χάος σε δρόμους και αεροδρόμια

Must Read

Στην κατάψυξη έχουν μπει πολλές πολιτείες των ΗΠΑ. Η πρωτοφανής κακοκαιρία που πλήττει τη χώρα έχει δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στους οδικούς άξονες με αποτέλεσμα να έχουν προκληθεί πολλά δυστυχήματα που έχουν αφήσει πίσω τους τουλάχιστον 17 νεκρούς, σύμφωνα με το Sky News.

Καραμπόλα 46 οχημάτων

Στο Οχάιο, τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν και πολλοί άλλοι τραυματίστηκαν σε μια τεράστια καραμπόλα 46 οχημάτων σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας, όπως ανακοίνωσαν οι τοπικές αρχές την Παρασκευή.

Σύμφωνα με το NBC News, χρησιμοποιήθηκαν πούλμαν για να μεταφερθούν οι επιβάτες των εμπλεκόμενων οχημάτων σε εγκαταστάσεις με θέρμανση καθώς στην περιοχή καταγράφονται εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες τα τελευταία 24ωρα.

Χάος στις μεταφορές

Μερικές ώρες πριν τα Χριστούγεννα εκατομμύρια άνθρωποι έχουν “ξεμείνει” σε αεροδρόμια καθώς έχουν ακυρωθεί χιλιάδες πτήσεις αλλά και σε κλειστούς αυτοκινητόδρομους.

Χθες, Παρασκευή οι ακυρώσεις πτήσεων στις ΗΠΑ έφθασαν τις 5.700, με αποτέλεσμα την ταλαιπωρία δεκάδων χιλιάδων επιβατών. Την Πέμπτη, είχαν ματαιωθεί σχεδόν 2.700 πτήσεις, ενώ περισσότερες από 1.000 πτήσεις έχουν ήδη ακυρωθεί για σήμερα, σύμφωνα με τον ιστότοπο FlightAware.

Αυτή η «ιστορικών διαστάσεων», σύμφωνα με την αμερικανική μετεωρολογική υπηρεσία (NWS), χειμερινή καταιγίδα προκάλεσε σημαντικές χιονοπτώσεις, ισχυρές ριπές παγωμένων ανέμων και θερμοκρασίες που κατά τόπους έφτασαν τους -48 βαθμούς Κελσίου, ικανές να μεταμορφώνουν σε μια στιγμή το βραστό νερό σε σταγονίδια πάγου.

Διαβάστε επίσης: Πρωτοφανής κακοκαιρία στις ΗΠΑ με διακοπές ηλεκτροδότησης – Ακυρώθηκηκαν 5.700 πτήσεις

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This