«Σα να έσκασε βόμβα»- Τι λέει μια τραυματίας από βεγγαλικά στο Μέτσοβο

Η κοπέλα λιποθύμησε για 10 λεπτά-Μήνυση υπέβαλλε ο πατέρας της

Must Read

Τις δραματικές στιγμές που έζησε, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, περιέγραψε μια εκ των τριών γυναικών που τραυματίστηκαν από την ρίψη βεγγαλικών, στην κεντρική πλατεία του Μετσόβου.

«Καθόμασταν στην κεντρική πλατεία του Μετσόβου και περιμέναμε να αλλάξει ο χρόνος. Με το που είπαν καλή χρονιά και γύρισα να φιλήσω τους συγγενείς και την οικογένειά μου, σκάνε τα βεγγαλικά και τα βαρελότα. Δεν πρόλαβα να γυρίσω στους γονείς μου να τους φιλήσω και σκάει δίπλα στο πόδι μου ένα βαρελότο» είπε η νεαρή Πένυ Λαϊνιώτη, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega.

Και πρόσθεσε: «Εκείνη τη στιγμή ο κρότος ήταν τόσο δυνατός, που τον ένιωσα σαν να έσκασε βόμβα. Έχασα για κάποια δευτερόλεπτα την ακοή μου, δεν μπορούσα να καταλάβω και να ακούσω τίποτα. Έχασα τις αισθήσεις μου. Ήμουν αναίσθητη για περίπου 10 λεπτά και κάποια γιατροί που βρίσκονταν εκεί προσπάθησαν με μαλάξεις να με συνεφέρουν μέχρι να έρθουν οι τραυματιοφορείς να με πάνε στο Κέντρο Υγείας».



 

 

Την κοπέλα αναίσθητη στην κεντρική πλατεία του Μετσόβου αντίκρισε και ο ίδιος ο πατέρας της, ο υποψήφιος βουλευτής της «Ελληνικής Λύσης», Γιάννης Λαϊνιώτης, o οποίος ήταν μαζί της.

«Έπεσε στο πόδι του παιδιού μου, η οποία έχασε για κάποια στιγμή την ακοή της και μετά κατέρρευσε. Δεν είχε σφυγμό, δεν είχε αναπνοή…για καλή μας τύχη ήταν παρόντες δύο γιατροί και την επανέφεραν μετά από 8-10 λεπτά» ανέφερε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega.

O ίδιος έριξε τα βέλη του κατά του δημάρχου της πόλης, ο οποίος, όπως ανέφερε, γευμάτιζε σε κοντινό εστιατόριο και όταν έγινε το περιστατικό σηκώθηκε και έφυγε! Επίσης, είπε ότι έχει υποβάλλει μήνυση κατά παντός υπευθύνου και το ίδιο έχουν κάνει και οι άλλες δύο γυναίκες που τραυματίστηκαν.

 

 



 

Δείτε τη στιγμή που εκτοξεύονται τα βεγγαλικά:

Δείτε επίσης:

Τρεις γυναίκες τραυματίστηκαν από βεγγαλικά στο Μέτσοβο

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This