Πώς να διορθώσετε τις κακές και άβολες στιγμές του ρεβεγιόν

Must Read

Κάνατε γκάφες στο ρεβεγιόν και δώσατε άσχημη εικόνα; Μπορεί να συμβεί σε οποιονδήποτε, για αυτό ειδικός στο χτίσιμο καλής εικόνας δίνει πρακτικές συμβουλές πώς να σώσετε την κατάσταση σε περίπτωση που μεθύσατε και είπατε πράγματα που δεν έπρεπε ή που τσακωθήκατε ή που φιλήσατε το λάθος άτομο.

Το αλκοόλ είναι κακός σύμβουλος, ενώ είναι εύκολο να παρασυρθεί κανείς από την ευφορία του ρεβεγιόν για να πιει παραπάνω από όσο πρέπει. Το χειρότερο που μπορεί να συμβεί είναι να πει κανείς πάνω στο μεθύσι σε κάποιον γνωστό του πράγματα για τα οποία την επόμενη ημέρα θα μετανιώσει. Είτε κάνει προσβλητικά σχόλια για την εμφάνιση είτε πει «αλήθειες» που πληγώνουν ή δείξει την αντιπάθεια ή την ενόχληση που έκρυβε μέσα του για κάποιον στην παρέα, έρχεται σε δύσκολη θέση το επόμενο πρωί. Για να σωθεί η κατάσταση, ο ειδικός στη διαχείριση της εικόνας Ροζ Σέλτον, σύμφωνα με την «Daily Mail», θεωρεί ότι το καλύτερο είναι να πιάσει τον ταύρο από τα κέρατα και να αντιμετωπίσει το πρόβλημα δείχνοντας θάρρος. Συστήνει να μιλήσει πρόσωπο με πρόσωπο με το άτομο που προσέβαλε και αφού παραδεχτεί την άσχημη συμπεριφορά, να ζητήσει συγγνώμη.

Ο Σέλτον δεν θεωρεί ότι υπάρχει πρόβλημα αν κάποιος αρχίσει να φλερτάρει επηρεασμένος από την εορταστική ατμόσφαιρα ή το αλκοόλ. Ούτε αν η ερωτική προσέγγιση έχει επιτυχία και καταλήξει σε φιλί. Αρκεί και οι δύο εμπλεκόμενοι να είναι ελεύθεροι. Διαφορετικά, αργά ή γρήγορα, θα αρχίσουν να κυκλοφορούν κουτσομπολιά στην παρέα που θα φέρουν σε άβολη θέση και τους δύο που ενεπλάκησαν στο φλερτ ή στο φιλί. Για να περιοριστεί στο ελάχιστο δυνατό η ζημιά, ο ειδικός συστήνει να προσεγγίσει κανείς τους γνωστούς του που είδαν το φιλί και να τους ζητήσουν να το κρατήσουν για τον εαυτό τους. Στη συνέχεια, καλό θα ήταν να αποφεύγει οποιαδήποτε συζήτηση στην παρέα γύρω από το περιστατικό, έτσι ώστε να περιοριστούν τα κουτσομπολιά.

Αν τώρα κάποιος από το πολύ μεθύσι έφτασε στο σημείο να τσακωθεί με κάποιον γνωστό του ή, χειρότερα, να πιαστεί στα χέρια, η λύση κατά το Σέλτον δεν είναι απλή. Ο ειδικός τονίζει ότι τόσο βίαιες καταστάσεις πρέπει να αποφεύγονται προτού καν ξεσπάσουν. Σε περίπτωση που συμβεί ένας καβγάς, θεωρεί καλό να μιλήσει κανείς το συντομότερο δυνατό με το άτομο με το οποίο τσακώθηκε και να φερθεί «ως ενήλικας» για να λύσει την όποια παρεξήγηση και να δώσει την εικόνα του ώριμου, υπεύθυνου ανθρώπου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This