Τροχαίο-σοκ στη Θεσσαλονίκη: Τους «κάρφωσαν» και τους εγκατέλειψαν αιμόφυρτους!

Εμπλοκή ενός κλεμμένου αυτοκινήτου

Must Read

Δύο οχήματα συγκρούστηκαν νωρίς, σήμερα τα ξημερώματα, στην καρδιά της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στην περιοχή του Βαρδάρη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα όχημα στο οποίο επέβαιναν πέντε άτομα, κατευθύνονταν  ανατολικά, όταν στο φανάρι της Λαγκαδά έστριψε αριστερά και τότε, ένα όχημα μαύρου χρώματος στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα -κατά πληροφορίες Ρομά- έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα και συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με το πρώτο αυτοκίνητο. Συνέπεια της σύγκρουσης ήταν ο τραυματισμός πέντε νεαρών ατόμων από το πρώτο όχημα που τα δύο εξ αυτών χρειάστηκαν μάλιστα να διακομιστούν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών, ενώ τα άλλα τρία μετέβησαν στο νοσοκομεία με ιδιωτικό μέσο. Συγκεκριμένα, από τα δύο άτομα ο ένας χτύπησε στο πρόσωπο και μια κοπέλα χτύπησε πιο σοβαρά στη μέση.

Τους… κάρφωσαν και εξαφανίστηκαν!

Τα τρία άτομα από το αυτοκίνητο που ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα μετά τη σύγκρουση βγήκαν από το όχημα και τράπηκαν σε φυγή, πεζή, εγκαταλείποντας τους τραυματίες. Το οξύμωρο είναι ότι λίγη ώρα αργότερα η ιδιοκτήτρια του οχήματος που επέβαιναν τα τρία άτομα δήλωσε… κλοπή, με τις αστυνομικές αρχές να έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των επιβατών που εξαφανίστηκαν από το σημείο με κατεύθυνση δυτικά.

 




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This