Η πραγματικά απίστευτη μεταμόρφωση της Τζώρτζιας Αντωνίου από το GNTM του ΑΝΤ1!

Must Read

Μια φορά κι έναν καιρό το «Greece’s Next Top Model» το βλέπαμε στον ΑΝΤ1, όπου μάλιστα το παρουσίαζε η Βίκυ Καγιά (κι ας κάνει τώρα πως… δεν το θυμάται).

Τότε, και πιο συγκεκριμένα τη σεζόν 2010-11, οπότε και προβαλλόταν ο 2ος κύκλος, είχε λάβει μέρος και μια γλυκιά 18χρονη κοπέλα από την Κύπρο, η οποία κατάφερε να φτάσει ένα βήμα πριν από τον τελικό.

Την κοπέλα εκείνη την έλεγαν Τζώρτζια Αντωνίου και, αν την δείτε σήμερα, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να την αναγνωρίσετε, ακόμη κι αν σας δείξει… ταυτότητα!

Μάλιστα, αν αποφάσιζε να δηλώσει συμμετοχή στο φετινό GNTM, η Καγιά θα την… απέρριπτε ασυζητητί! 

Βλέπετε, η «νέα» Τζώρτζια, παραμένει μεν κορμάρα (με μπόι 1,82 μέτρα, αυτό έλλειπε), αλλά αυτή η κορμάρα είναι «καλυμμένη» με… tattoos. Χώρια η «γκρίνια» του Σκουλού, μόλις διαπίστωνε πως έκανε πλαστική στη μύτη της για να τη μικρύνει.

Εμάς, από την άλλη, το μόνο που μας ενδιαφέρει, είναι πως η Τζώρτζια, με το υπέροχα μελαγχολικό βλέμμα, έχει εξελιχθεί σε μια από τις πιο σέξι φωτογράφους και ακτιβίστριες υπέρ των δικαιωμάτων των ζώων, που κυκλοφορούν εκεί έξω!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This