Βουλγάρα εξαπάτησε 18 ηλικιωμένους αρπάζοντάς τους συνολικά 286.000 ευρώ!

Τούς τρομοκρατούσε με τη γνωστή μέθοδο των τροχαίων ατυχημάτων

Must Read

Ηλικιωμένους άνδρες και γυναίκες είχε βάλει στο στόχαστρό της μία γυναίκα από τη Βουλγαρία, η οποία τούς τρομοκρατούσε με τη γνωστή μέθοδο των -υποτιθέμενων- τροχαίων ατυχημάτων, καταφέρνοντας, έτσι, να τους αποσπάσει μεγάλα χρηματικά ποσά.

Η δράστιδα, η οποία συνελήφθη την ώρα όπου έπαιρνε χρήματα από κάποιο από τα θύματά της, έξω από την εκκλησία της Του Θεού Σοφίας στη Θεσσαλονίκη, κάθισε στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, κατηγορούμενη για απάτες σε βάρος 18 ηλικιωμένων, από τους οποίους άρπαξε συνολικά 286.000 ευρώ μετρητά, αλλά και λίρες και κοσμήματα.

Ο ένας μετά τον άλλον, οι ηλικιωμένοι περιέγραψαν πώς έπεσαν θύματα κυκλώματος, στη δίκη της 63χρονης, σημειώνοντας πως οι επιτήδειοι τηλεφωνούσαν στα θύματά τους για να τα πανικοβάλλουν, λέγοντάς τους ότι είναι γιατροί και χρειάζονται επειγόντως χρήματα, επειδή κάποιο συγγενικό τους πρόσωπο τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο.

Η κατηγορούμενη παραδέχτηκε την εμπλοκή της, ωστόσο δήλωσε πως είναι απλή συνεργός. Η δίκη διακόπηκε για νέα ημερομηνία.

  • Δείτε το ρεπορτάζ:




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This