Παθιασμένοι μετά από 20 χρόνια γάμου Ντέιβιντ και Βικτόρια Μπέκαμ (video)

Must Read

Τι κι αν έχουν περάσει 20 χρόνια από τη μέρα που αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης… Ένα από τα διασημότερα ζευγάρια του κόσμου -και κυρίως της showbiz-, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ και η σύζυγός του Βικτόρια νιώθουν ακόμη έντονη ερωτική έλξη ο ένας για τον άλλο.

Η Βικτόρια Μπέκαμ βρέθηκε καλεσμένη στην αμερικανική εκπομπή «The View» και μίλησε για τον άνδρα της, παλαίμαχο πια ποδοσφαιριστή. «Προφανώς και είναι απίστευτα όμορφος, αλλά ο Ντέιβιντ είναι ο πιο υπέροχος άνδρας και ένας φανταστικός πατέρας, αληθινή έμπνευση για όλους μας. Εργάζεται πολύ σκληρά» ήταν η απάντηση που έδωσε η Βικτόρια σε ερώτηση για τα χαρακτηριστικά του άνδρα της, μιλώντας με φανερό θαυμασμό.

«Είμαι πολύ τυχερή που τον έχω ως αδελφή ψυχή» πρόσθεσε. «Και στο σεξ;» ήταν η ερώτηση που ακολούθησε από τις οικοδέσποινες της εκπομπής, με μία από αυτές να σχολιάζει χαρακτηριστικά: «Πρέπει να είσαι φίλος με κάποιον έπειτα από τόσα χρόνια που περάσατε μαζί, γιατί από σεξ... ε;» «Μην ανησυχείς γι’ αυτό» απάντησε αφοπλιστικά το πρώην μέλος των Spicy Girls.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This