Η παρέλαση (πριν από τρεις δεκαετίες) της Νατάσας Παζαΐτη με τη στολή της Μακεδόνισσας!

Must Read

Με συνοδό τον γιο της Αλέξανδρο και παρέα την αδελφή της Χρύσα και την Αφροδίτη Φραντζή, η Νατάσα Καραμανλή δείπνησε σε μοδάτο ρεστοράν της Θεσσαλονίκης αμέσως μετά την ομιλία του συζύγου της στην Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών.

Η Νατάσα Παζαΐτη παρακολούθησε με τα 16χρονα δίδυμα, τον Αλέξανδρο και την Αλίκη, την ομιλία του συζύγου της για τα εθνικά θέματα που αντιμετωπίζουμε -και θα αντιμετωπίσουμε- ως χώρα κι ύστερα πήρε τον Αλέξανδρο και πήγε για φαγητό.

Εθεάθη λοιπόν στο Canteen, στην πλατεία Φαναριωτών, όπου δείπνησε με τη Χρύσα Παζαΐτη και τη σύζυγο του κολλητού τους φίλου Βάκη Φραντζή, την Αφροδίτη. Ο πρώην πρωθυπουργός ήταν προσκεκλημένος σε κλειστό δείπνο επιφανούς Θεσσαλονικιού μαζί με τον Προκόπη Παυλόπουλο, ο οποίος επίσης δεν συνοδευόταν από τη σύζυγό του.

Η Νατάσα, που έχει εγκαταλείψει το ροζ χρώμα στα μαλλιά και επανήλθε στο ξανθό, πέρασε με την αδελφή της μια ωραία βραδιά. Την επομένη με τα παιδιά της παρακολούθησε την παρέλαση στην εορτάζουσα Θεσσαλονίκη.

Θυμήθηκε δε, η ίδια και μια δική της παρέλαση την 28η Οκτωβρίου του 1989, όταν ενώ ήταν κοριτσάκι παρήλασε με τη στολή της Μακεδονίτισσσας.


«Πριν από 30 χρόνια παρέλαση με το Λύκειο Ελληνίδων Θεσσαλονίκης στην αγαπημένη μου παντοτινή πατρίδα, τη Θεσσαλονίκη» έγραψε η Νατάσα Παζαΐτη – Καραμανλή στη λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε, προς επίρρωσιν αυτών που είπε. Η φωτογραφία δημοσιεύτηκε έξι μήνες έπειτα από εκείνη τη μέρα της παρέλασης στο περιοδικό «Μακεδονική ζωή».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This