Αποκαλύψεις δίχως τέλος στην πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας καθώς νέα στοιχεία και μαρτυρίες έρχονται στο φως τις τελευταίες ημέρες. Στοιχεία που όπως όλα δείχνουν «καίνε» τη Ρούλα Πισπιρίγκου και επιβαρύνουν τη θέση της 34χρονης κατηγορούμενης για τον φόνο των παιδιών της.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, στοιχεία σε βάρος της Πισπιρίγκου έχουν προκύψει από τις συνεννοήσεις με άτομο που δήλωνε «μέντιουμ» και συνομιλούσε με την 34χρονη στις αρχές Φεβρουαρίου 2022, δηλαδή λίγες ημέρες μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας. Η κατηγορούμενη ζητούσε από το συγκεκριμένο άτομο να «κάνει μάγια» στον Μάνο Δασκαλάκη, στοιχείο που κατά τους ειδικούς είναι ενδεικτικό της εμμονής που είχε η Πισπιρίγκου με τον σύζυγό της.
Μάλιστα ο Μάνος Δασκαλάκης στην κατάθεσή του αναφέρθηκε και σε μηνύματα που είχε ανταλλάξει η Ρούλα Πισπιρίγκου με φίλη της για χαρτορίχτρες. «Ήθελε να με ρίξει στο κρεβάτι για να πάρει το σπέρμα μου και να μου κάνει μαγιά. Ντρέπομαι που το λέω. Τόσα χρόνια δεν πίστευα ότι μπορεί να πάει σε χαρτορίχτρες. Αυτή είναι η εμμονή της» ανέφερε μεταξύ άλλων.
Διαβάστε επίσης: «Είχε πεθάνει η Τζωρτζίνα και εκείνη ήθελε να μου πάρει το σπέρμα και να μου κάνει μάγια» – Ξέσπασε σε κλάματα ο Δασκαλάκης
Νέα στοιχεία από τις καταθέσεις γιατρών
Την ίδια ώρα, καθοριστικής σημασίας θεωρούνται στοιχεία που έχουν ανακύψει από τις νεότερες καταθέσεις ιατροδικαστών και παθολογοανατόμων που είχαν αποφανθεί αρχικά για τις αιτίες θανάτου της Μαλένας και της Ίριδας.
Κάποιοι εξ αυτών είχαν αποφανθεί αρχικά για τις αιτίες θανάτου της Μαλένας και της Ίριδας αποδίδοντας τον θάνατό τους σε παθολογικά αιτία καθώς είχαν βασιστεί στο πόρισμα παθολογοανατόμου από τα Ιωάννινα που είχε αναφέρει με απόλυτη κατηγορηματικότητα ότι η Ίριδα παρουσίαζε «αγενεσία φλεβόκομβου», δηλαδή ανυπαρξία ενός βασικού ιστού για την λειτουργία της καρδιάς της.
Συμπληρώνοντας ότι υπήρχε ο μηχανισμός να λειτουργήσει η καρδιά της Ίριδας ανεξαρτήτως αν διέγνωσε ή όχι τον φλεβόκομβο. Δηλώνοντας ότι από την διεθνή βιβλιογραφία δεν μπορεί να στηριχθεί αυτή η θεωρία για την ανυπαρξία φλεβόκομβου.
Δηλαδή σε μία πλήρη ανατροπή των όσων ανέφερε μέχρι τώρα αλλά και των εκτιμήσεων δεκάδων ιατρών ότι «αν το άτυχο κοριτσάκι δεν είχε φλεβόκομβο –σε ένα σπανιότατο παγκοσμίως νόσημα- δεν θα μπορούσε να ζήσει περισσότερο από λίγες ώρες.
Επιπλέον αντίστοιχες μεταβολές εντοπίζονται και στις αρχικές εκτιμήσεις για τις συνθήκες θανάτου της Μαλένας.