Harry Styles: Ήπιε σε συναυλία ποτό απ΄το βρώμικο παπούτσι του και ο κόσμος αηδίασε

Ο 29χρονος ακολούθησε ένα παράδοξο «έθιμο» των Αυστραλών για να τους τιμήσει, αλλά αυτό δεν πήγε και πολύ καλά

Must Read

Ο Ηarry Styles έδωσε μια sold out συναυλία στην Αυστραλία και έγινε ακόμη μια φορά viral. O λόγος ήταν ότι θέλησε να τιμήσει τους Αυστραλούς ακολουθώντας μια παράδοξη παράδοση που έχουν εκεί για τους καλλιτέχνες η οποία θέλει να πίνεις ποτό μέσα απ’ το παπούτσι που φοράς. Και μπορεί το να απολαμβάνει κανείς σαμπάνια μέσα από μια γυναικεία γόβα να έχει κάτι το σέξι, όμως το να βγάζεις το βρώμικο αθλητικό και να πίνεις από μέσα ποτό, μάλλον έχει αποκλειστικά κάτι το αηδιαστικό όπως σχολίασε η πλειοψηφία στο διαδίκτυο.

Σε βίντεο που κάνουν το γύρο του ίντερνετ, ο Harry Styles βγάζει το ένα από τα δυο αθλητικά του παπούτσια και το γεμίζει με ποτό το οποίο πίνει και φαίνεται ότι δεν το απολαμβάνει καθόλου παρόλο που το κοινό από κάτω τον αποθεώνει με χειροκροτήματα.

Και μπορεί οι Αυστραλοί να είναι υποστηρικτικοί προς τον Harry Styles, το άκρως αντίθετο όμως συνέβη με όλους τους υπόλοιπους οι οποίοι σχολίασαν κυρίως στο Twitter ότι όλο αυτό το βρήκαν αηδιαστικό και πως ο καλλιτέχνης είναι βρωμιάρης. «Τι σόι παράδοση είναι αυτή;», «Είσαι αηδιαστικός και βρωμιάρης», «Χυμός από ιδρώτα; Όχι ευχαριστούμε» είναι μερικά από τα σχόλια που έγιναν στο Twitter.

Aκόμη όμως και ο ίδιος παραδέχτηκε ότι: «Είναι από τις πιο αηδιαστικές παραδόσεις που έχω ακολουθήσει. Ντρέπομαι για τον εαυτό μου. Το νιώθω τόσο προσωπικό. Μια τόσο προσωπική στιγμή που μοιράζεται με τόσους πολλούς ανθρώπους. Θα το συζητήσω εκτενώς με τον ψυχολόγο μου» και ξέσπασε σε γέλια.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This