Ο σωματοφύλακας του Ζελένσκι έκανε τους πάντες να νομίζουν ότι Ουκρανός πρόεδρος έχει… σωσία!

Το παρόμοιο ντύσιμο των δύο ανδρών μπέρδεψε πολύ κόσμο...

Must Read

Το επίσημο βίντεο που έδωσαν στην δημοσιότητα τα ουκρανικά ΜΜΕ από τη συνάντηση του προέδρου Βολοντιμίρ Ζελένσκι με τον Αμερικανό ομόλογό του Τζο Μπάιντεν στο Κίεβο, αποκαλύπτει μία μυστηριώδη φιγούρα, η οποία μοιάζει με «κλώνο» του Ουκρανού προέδρου!

Μέχρι σήμερα, υπάρχουν πολλές θεωρίες συνωμοσίας που θέλουν τον Ρώσο πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πούτιν όχι απλά να διαθέτει σωσίες, αλλά σύμφωνα με γερμανικά μέσα να έχει πεθάνει και να έχουν βάλει έναν σωσία του προκειμένου να κρύβουν το θάνατο του! Κάτι τέτοιο φυσικά, δεν έχει αποδειχτεί, αντίθετα μοιάζει εξωφρενικό.

Η πρώτη εμφάνιση του μυστηρίου προσώπου που μοιάζει με σωσία του Ζελένσκι

Το βίντεο όμως που δόθηκε στη δημοσιότητα από το περιθώριο της συνάντησης των δύο προϊόντων στο Κίεβο, δείχνει έναν άνθρωπο ο οποίος μοιάζει με σωσία του Ζελένσκι, να τον ακολουθεί σε κάθε του βήμα.

Ο κλώνος του Ζελένσκι, τον ακολουθεί σε κάθε του βήμα

Κάτι που μοιάζει εξαιρετικά περίεργο. Εάν υπήρχε μία πιθανότητα να μην χτυπηθεί ο Ζελένσκι, θα ήταν κατά την συνάντηση του με τον Αμερικανό πρόεδρο, όπου τα μέτρα ασφαλείας ήταν τα ισχυρότερα δυνατά.

Στην πραγματικότητα, ο «μυστηριώδης» άνδρας, δεν είναι άλλος από τον Μαξίμ Ντόνετς, επικεφαλής της προσωπικής φρουράς του Ουκρανού προέδρου από το 2019.

  • Δείτε ολόκληρο το βίντεο:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This