Στον «πάγο» για τρεις μήνες ο Τούρκος παίκτης της ΑΕΚ που χαιρέτησε στρατιωτικά

Must Read

Με τρίμηνη διακοπή του συμβολαίου του τιμωρήθηκε ο Τούρκος τερματοφύλακας της ΑΕΚ στο χάντμπολ, Γιουνούς Οζμουσούλ, όπως εισηγήθηκε στο Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής ο διοικητικός υπεύθυνος, Σταμάτης Παπασταμάτης, μετά τον στρατιωτικό του χαιρετισμό στο παιχνίδι της Εθνικής του ομάδας με τον Βέλγιο.

Η απόφαση είναι ήδη σε ισχύ κάτι που σημαίνει πως στο παιχνίδι της Δευτέρας με τον Διομήδη η ΑΕΚ θα αγωνιστεί κάτω από τα δοκάρια με τον Ιγκόρ Άρσιτς.

Η ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση για το θέμα τονίζοντας πως το υψηλό χρηματικό πρόστιμο στο οποίο επιβλήθηκε στον παίκτη θα δοθεί σε δομές που ασχολούνται με τους πρόσφυγες: «Η ΑΕΚ πιστή στα ιδανικά, τις αξίες και τα δημοκρατικά ιδεώδη που εκφράζει από την πρώτη μέρα της ιδρύσεώς της, έδωσε τη δυνατότητα στον αθλητή Γιουνούς Οζμουσούλ να απολογηθεί για το συμβάν στο οποίο ενεπλάκη, σύμφωνα με τις διατάξεις του Καταστατικού και του Εσωτερικού Κανονισμού του Σωματείου».

Από την μεριά της η «Original 21» ζητάει την άμεση απομάκρυνση του παίκτη από την ομάδα καθώς «οι πράξεις του δεν συνάδουν με την φιλοσοφία της ΑΕΚ».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This