Στέφανος Τσιτσιπάς για την τραγωδία στα Τέμπη: «Aς πάρουμε ένα λεπτό να αναλογιστούμε τη σημασία των μέτρων ασφαλείας και των κανονισμών»

«Η απώλεια ανθρωπίνων ζωών δεν είναι ποτέ κάτι που μπορείς να κατανοήσεις και να αποδεχτείς με ευκολία και είναι ακόμα πιο επώδυνο όταν συμβαίνει στην ίδια σου τη χώρα» έγραψε μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του

Must Read

H Eλλάδα παρακολουθεί σοκαρισμένη, συγκλονισμένη και θλιμμένη τις εξελίξεις σχετικά με το σιδηροδρομικό ατύχημα που σημειώθηκε προχθές στα Τέμπη μετά τη μετωπική σύγκρουση δυο τρένων ενός επιβατικού και ενός εμπορικού που κόστισε πολλές ανθρώπινες ζωές, χωρίς ακόμη να έχει ολοκληρωθεί ο συνολικός απολογισμός των θυμάτων.

Τα αίτια της τραγωδίας ερευνώνται ακόμη, αλλά όπως όλα δείχνουν οφείλεται σε συνδυασμό ανθρώπινου λάθος του Σταθμάρχη Λάρισας και της απουσίας συστημάτων ασφαλείας. Στη χώρα έχει κυρηχθεί τριήμερο εθνικό πένθος ενώ οι κηδείες των νεκρών θα γίνουν δημοσία δαπάνη.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, παρακολουθώντας αυτά τα τραγικά γεγονότα έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram απευθυνόμενος στους συμπατριώτες του:

«Αγαπημένοι μου Συνέλληνες,

Σήμερα ξυπνήσαμε με τα τραγικά νέα για τη σύγκρουση των τρένων που μας άφησε όλους σοκαρισμένους και στεναχωρημένους.
Η καρδιά μας πονάει για τις οικογένειες που έχασαν τα αγαπημένα τους πρόσωπα σε αυτή τη φρικτή τραγωδία. Στέλνουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια σε αυτούς και στεκόμαστε στο πλευρό τους σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Η απώλεια ανθρωπίνων ζωών δεν είναι ποτέ κάτι που μπορείς να κατανοήσεις και να αποδεχτείς με ευκολία και είναι ακόμα πιο επώδυνο όταν συμβαίνει στην ίδια σου τη χώρα. Σε τέτοιες στιγμές πρέπει να ενωθούμε ως έθνος και να υποστηρίξουμε ο ένας τον άλλο.

Καθώς θρηνούμε για τις απώλειες, ας πάρουμε ένα λεπτό να αναλογιστούμε τη σημασία των μέτρων ασφαλείας και των κανονισμών. Σήμερα, στεκόμαστε μαζί ως έθνος, ενωμένοι στο πένθος και αποφασισμένοι να στηρίξουμε ο ένας τον άλλο σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Ας τιμήσουμε τις αναμνήσεις εκείνων που χάθηκαν με το να σταθούμε μαζί με αγάπη, συμπόνια και δύναμη» έγραψε ο τενίστας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This