«Γλυκιά ήττα» για την ΑΕΚ με μεγάλη πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου

Must Read

Η ΑΕΚ έκοψε εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου μερ την πιο… γλυκιά ήττα της σεζόν. Ο Ολυμπιακός νίκησε με 2-1, αλλά δεν κατάφερε να ανατρέψει το βαρύ 3-0 του πρώτου αγώνα στην Opap Arena. Η ΑΕΚ είχε κέρδη από την… ήττα. Εκτός από την πρόκριση είναι η μόνη που διεκδικεί νταμπλ, ενώ πήρε για… γεύση από τι θα αντιμετωπίσει στον αγώνα των πλέι οφ στο Φάληρο.

Ουσιαστικά το παιχνίδι κρίθηκε σε ένα γκολ που δεν μέτρησε! Στο 70′ ο Τσούμπερ δέχτηκε την μπάλα από τον Μάνταλο, την έστειλε στα δίχτυα, αλλά το γκολ δεν μέτρησε μέσω VAR υποδεικνύοντας τον σκόρερ σε θέση οφ σάιντ. Εκείνη τη στιγμή το σκορ ήταν 2-1.




Κι ενώ θα περίμενε κανείς οι «ερυθρόλευκοι» να εντείνουν τις προσπάθειές τους για ένα ακόμα γκολ με προοπτική το ματς να πάει στην παράταση. Κι όμως ο Ολυμπιακός από εκείνο το λεπτό… έσβησε αγωνιστικά. Με δεδομένο τα κενά στην άμυνά του προσπάθησε να διαφυλάξει τη νίκη.

Το ματς μέχρι εκείνη τη στιγμή είχε ρυθμό. Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε στο 27′ με τον Βαλμπουενά μετά από λάθος του Γαλανόπουλου.




Η Ένωση μπήκε δυνατά στο β’ μέρος, έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες για την ισοφάριση και τη βρήκε λίγο αργότερα στο 52′ όταν Γκαρσία πήρε την μπάλα, επεχείρησε το σουτ, αλλά κατέληξε στα δίχτυα από κόντρα στον Μπα που της άλλαξε πορεία και ξεγέλασε τον Πασχαλάκη.




Στοι 57′ ο Χουάνγκ με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή «έγραψε» το 2-1.




Κίτρινη: 59′ Μπακαμπού, 88′ Ρέαμπτσουκ, 90+5′ Μπα – 64′ Γαλανόπουλος, 85′ Σιμάνσκι, 90+2′ Χατζισαφί, 90+3′ Γκατσίνοβιτς.

Διαιτητής: Άλιγιαρ Αγκάγεφ (Αζερμπαϊτζάν)

Βοηθοί: Ζεϊνάλ Ζεϊνάλοφ, Ακίφ Εμιράλι (Αζερμπαϊτζάν)

4ος: Στάθης Γκορτσίλας

VAR: Ελτσίν Μασίγεφ (Αζερμπαϊτζάν), Κωνσταντίνος Νικολαΐδης

Ολυμπιακός: Πασχαλάκης, Σισέ, Μπα, Ρέαμπτσουκ, Ανδρούτσος (80′ Ελ Αραμπί), Εμβιλά, Χουάνγκ, Μπιέλ, Φορτούνης (80′ Φορτούνης), Βαλμπουενά (68′ Γκάρι Ροντρίγκες), Μπακαμπού.

ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Μοχαμάντι (13′ Χατζισαφί), Μουκουντί, Μήτογλου, Ρότα, Μάνταλος, Γαλανόπουλος (72′ Σιμάνσκι), Πινέδα, Φερνάντες (63′ Ελίασον), Τσούμπερ, Γκαρσία.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This