Λίγες ώρες απέμειναν για το ψήσιμο του παραδοσιακού οβελία, ο οποίος μόνο εύκολη υπόθεση δεν είναι!
Καθώς μετά τη νηστεία, το ενδιαφέρον στρέφεται στην Κυριακή του Πάσχα, τα αρνιά και τα κατσίκια γνωρίζουν μεγάλες πιένες. Ωστόσο, έχουν κι αυτά τα μυστικά τους! Μυστικά που χάνονται ακόμα και στα βάθη του χρόνου.
Την ίδια στιγμή, για το πασχαλινό τραπέζι ετοιμάζονται εκτός από τα νοικοκυριά και οι ταβέρνες, οι οποίες θα μείνουν ανοιχτές, με τους επαγγελματίες να μιλούν για τα μυστικά του σουβλίσματος, του ψησίματος και του δεσίματος του οβελία.