Μαγνητοφωνημένη συνομιλία για χειραγώγηση αγώνα στην Κύπρο

Must Read

Νέες διαστάσεις παίρνει η υπόθεση της διερεύνησης του αγώνα Β’ κατηγορίας, Ομόνοιας Αραδίππου με την Αθλητική Ένωση Ζακακίου που βρίσκεται υπό εξέταση για την πιθανότητα χειραγώγησης.

Σύμφωνα με κυπριακά μέσα ενημέρωσης σήμερα το πρωί από τον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΠΟΡ FM 95,0 μεταδόθηκε ηχητικό ντοκουμέντο για τον συγκεκριμένο αγώνα.

Όπως αναφέρει το Themasports ακούγεται αλλοιωμένη φωνή παράγοντα που εμπλέκει παίκτες, παράγοντες των δύο ομάδων, ακόμα και τον διαιτητή.

Ο συγκεκριμένος παράγοντας αναφέρει ότι έκανε όσα έπρεπε να κάνει για να έρθει το αποτέλεσμα που ήθελαν. «Έκαμα τες κινήσεις που έπρεπε να κάμω και το παιχνίδι ήρτεν όπως εθέλαμεν», είναι η πρώτη αναφορά του παράγοντα στην ηχογράφηση.

Ο αγώνας έγινε στις 25 Φεβρουαρίου, η ΑΕ Ζακακίου δέχτηκε γκολ στο 37′, έκανε την ανατροπή στο 57′ και 80′, ενώ οι αντίπαλοί της έχασαν πέναλτι.

Η Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού της Κύπρου ενημέρωσε για την διερεύνηση του αγώνα Ομόνοια Αραδίππου-ΑΕΖ μετά από ειδοποίηση μέσω της Κ.Ο.Π. από το Σύστημα Sportsradar της UEFA ότι υφίσταται σοβαρή πιθανότητα χειραγώγησης του εν λόγω αγώνα.

Μέσα στη σεζόν η ΑΕΖ ήδη δέχθηκε ποινή για το παιχνίδι με την Ολυμπιάδα (2-0) που έγινε στις 5/11 του 2022.

Με ανακοίνωσή της η ΑΕ Ζακακίου που διεκδικεί άνοδο στην Α’ κατηγορία (την αντίστοιχη Σούπερ Λίγκα), αναφέρει μεταξύ άλλων «από την πλευρά μας, θεωρούμε αυτό το ρεπορτάζ καθοδηγούμενο με σκοπό να πλήξει την ομάδα μας λίγες μόνο μέρες πριν το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς. Το ηχητικό που κυκλοφορεί δεν έχει καμία απόδειξη για την ακρίβειά του και μπορεί να έχει ηχογραφηθεί σε οποιοδήποτε καφενείο της Κύπρου, από οποιονδήποτε…».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This