Ληστεία στην Ακρόπολη: «Το παιδί μου ζει από θαύμα» λέει η μητέρα του 18χρονου

Σεσημασμένος ο 17χρονος Αλβανός που μαχαίρωσε τον 18χρονο 

Must Read

«Μουδιασμένη» παραμένει η οικογένεια του 18χρονου, που έπεσε θύμα ανήλικων ληστών στην Ακρόπολη και κατέληξε να νοσηλεύεται βαριά τραυματισμένος στο νοσοκομείο.

Η γυναίκα μίλησε νωρίτερα σήμερα το πρωί σε τηλεοπτική εκπομπή, κάνοντας λόγο για ένα θαύμα. «Το παιδί μου βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση και μιλήσαμε το πρωί», ανέφερε η μητέρα εμφανώς ανακουφισμένη και συνέχισε: «Μου ζητάει συνέχεια συγνώμη από τη στιγμή που συνήλθε, λες κι έκανε κάτι κακό».

Όπως εξήγησε η γυναίκα, χθες ο νεαρός θέλησε να της μιλήσει για το περιστατικό, αλλά κουράζεται εύκολα και δυσκολεύεται να μιλήσει, λόγω και του οξυγόνου. «Το μόνο που ξέρω είναι ότι οι δράστες πλησίασαν την παρέα του κι αρχικά ζήτησαν ένα τσιγάρο. Αμέσως μετά όμως έβγαλαν μαχαίρι, το κόλλησαν στο λαιμό του παιδιού μου και απαίτησαν τα τσαντάκια τους και τα κινητά τους. Κάποια παιδιά από την παρέα πρόλαβαν να το βάλουν στα πόδια, αλλά όχι και το δικό μου αφού είχε ένα μαχαίρι στο λαιμό του», είπε η γυναίκα και συμπλήρωσε.

«Οι γιατροί μου είπαν πως το παιδί μου ζει από θαύμα».



Σεσημασμένος ο 17χρονος Αλβανός που μαχαίρωσε τον 18χρονο

Την ίδια ώρα, ο ανήλικος μαχαιροβγάλτης που τραυμάτισε σοβαρά τον 18χρονο, αποδείχθηκε πως είναι σεσημασμένος για δύο ακόμη ληστείες με μαχαίρι, σε Ίλιον και Άγιο Παντελεήμονα.

Συγκεκριμένα, είναι σεσημασμένος για μια ληστεία το 2022 στο Ίλιον, όταν με μαχαίρι άρπαξε ενα κινητό, και μια κλοπή κινητού στον Άγιο Παντελεήμονα. Είναι μαθητής της Γ’ Λυκείου, με ελληνική ταυτότητα και καταγωγή απο την Αλβανία ενώ είναι παιδί φτωχής οικογένειας με μητέρα νοικοκυρά και πατέρα που κάνει μεροκάματα σε οικοδομές.

Ο 17χρονος Αλβανός συνελήφθη χθες το μεσημέρι στο σπίτι του στον Άγιο Παντελεήμονα όπου και βρέθηκαν και τα ματωμένα ρούχα που φορούσε το βράδυ της επίθεσης. Ο ίδιος παραδέχθηκε την πράξη του και, όπως είπε, οταν πλησίασε το θύμα και του ζήτησε το κινητό που είχε στο τσαντάκι του και εκείνος προσπάθησε να τρέξει, μπλέχτηκε στα χέρια του το τσαντάκι του 18χρονου και εκεί έγινε το κακό. Ωστόσο, σε κάθε περίπτωση δεν δικαιολογούνται τα πρωτοφανούς αγριότητας τραύματα που κατάφερε στο θύμα, το οποίο νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Την ίδια ώρα, ο δευτερος δραστης -και αυτός αλβανικής καταγωγής- αρνείται την εμπλοκή του, πιθανότατα επειδή πιστεύει οτι ο φίλος του, θα τα πάρει όλα πάνω του.

Διαβάστε ακόμη:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This