«Ο παράδεισος των κυριών»: Η σχέση του Ντίνου και της Μιράντας φτάνει στο…τέλος της

Must Read

Η Ντέπυ πεθαίνει λόγω της σοβαρής ασθένειάς της όμως η αστυνομία θα αποδώσει τον θάνατό της σε εγκληματική ενέργεια.

Οι βασικοί ύποπτοι είναι ο Άγης, ο Αποστόλης, ο Χριστόφορος και ο Ντίνος καθώς φαίνεται να ήταν οι τελευταίοι που είχαν επαφή μαζί της.

Ο Χριστόφορος ωστόσο παραδέχεται την αθωότητά του, με τη βεβαιότητα ότι θα συλλάβουν τον Αποστόλη για την υποτιθέμενη δολοφονία.

Στο μεταξύ ο Αποστόλης προσπαθεί να κερδίσει την εμπιστοσύνη της συζύγου του και του γιου του, όμως η Όλγα δεν κάνει πίσω και είναι προσπαθεί να διεκδικήσει αυτά που της ανήκουν. Ο Αποστόλης όμως φαίνεται να ξεκινάει πόλεμο μαζί της λέγοντάς της πως δεν έχει χειροπιαστές αποδείξεις γι’ αυτά που του προσάπτει.

Παράλληλα η σχέση του Ντίνου με την Μιράντα κλονίζεται. Παρόλα αυτά, παρά τις αντιξοότητες, ο Ντίνος προσπαθεί να συμπαρασταθεί στην Μιράντα, η οποία πρόκειται να βιώσει άλλη μια τεράστια δοκιμασία σε σχέση με το παιδί της.

Ο Άγης ψάχνει να βρει την Πολυξένη ενώ στο σπίτι τον περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη.

Από την άλλη, με αφορμή την συζήτηση που θα κάνει η Αμαλία με τον Σωτήρη, ο Ντίνος θα χρειαστεί να αντιμετωπίσει και άλλα προβλήματα, αφού θα οδηγηθεί σε μια ομολογία που ενδέχεται να του δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα με το νόμο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This