Εάν σε όλους αυτούς τους ανθρώπους, ένας πέθαινε από αηδία…

Ρεσιτάλ υποκρισίας και ψηφοθηρίας στην κηδεία ενός ιστορικού στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Must Read

Σε ηλικία 85 ετών, έφυγε από τη ζωή ο π. υφυπουργός Εθνικής Αμύνης, υπουργός αναπληρωτής Μεταφορών, υπουργός Εμπορίου και υπουργός Ναυτιλίας στις κυβερνήσεις Ανδρέα Παπανδρέου, του οποίου υπήρξε νομικός σύμβουλος από το 1975, Βασίλης Σαραντίτης, επιφανής νομικός, με ιδιαίτερη και επιτυχή σταδιοδρομία στον χώρο της Ναυτιλίας.

Ο εκλιπών, Ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, διετέλεσε Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Ναυτιλίας επί υπουργίας του Γιώργου Κατσιφάρα, με τον οποίο υπήρξαν αδελφικοί φίλοι. Το 1985 εξελέγη βουλευτής Πειραιώς και επανεξελέγη το 1989 οπότε και αποχώρησε από την πολιτική.

Η κηδεία του έγινε σήμερα Τρίτη, στις 12 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίας Φιλοθέης. Και ως εκ θαύματος, εμφανίστηκε εκεί όλο το ΠΑΣΟΚ!

Γιατί μιλάμε για θαύμα; Γιατί απλούστατα εδώ και τουλάχιστον 10 χρόνια το ΠΑΣΟΚ τον είχε ξεγράψει. Ακόμα και σε μία σοβαρότατη οικογενειακή υπόθεση που τον απασχόλησε με τραγικές συνέπειες, το ΠΑΣΟΚ απουσίαζε εκκωφαντικά. Όπως όλοι αυτοί που σήμερα έσπευσαν να συνωστισθούν στην κηδεία, ελέω προεκλογικής περιόδου.

Το όλο σκηνικό θα μπορούσε να περιγραφεί γλαφυρά με τον επικό στίχο του Κώστα Καρυωτάκη..

Αν τουλάχιστον, μέσα στους ανθρώπουςαυτούς, ένας επέθαινε από αηδία…

Σιωπηλοί, θλιμμένοι, με σεμνούς τρόπους,θα διασκεδάζαμε όλοι στην κηδεία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This