MasterChef: Απαρηγόρητη η Μαρία Μπέη με την αποχώρηση του Δημήτρη Μπέλλου

Must Read

Μία αρκετά απαιτητική δοκιμασία είχαν να βγάλουν εις πέρας η Μαρία Λαζαρίδου και ο Δημήτρης Μπέλλος από την οποία θα κρινόταν το ποιος θα παραμείνει στο MasterChef.

Η αναμέτρηση ήταν σκληρή αλλά το αποτέλεσμα ανέδειξε για νικήτρια την Μαρία Λαζαρίδου με αποτέλεσμα ο Δημήτρης Μπέλλος να αναγκαστεί να φύγει από το σπίτι του reality μαγειρικής.

«Με τον Δημήτρη είχα μία πάρα πολύ καλή σχέση. Σίγουρα υπήρξε κάποια στιγμή μία ένταση, γιατί είχε μία λάθος εντύπωση για μένα. Παρ’ όλα αυτά τον συμπαθώ πάρα πολύ σαν άνθρωπο, θα λείψει σίγουρα από το σπίτι και τον αποχαιρετώ θερμά», ανέφερε η Μαρία Λαζαρίδη μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος.

«Φέτος πέρασα πολύ πιο ωραία και πολύ πιο ήσυχα. Έχουν φύγει τα πολλά και έχει γίνει πιο μαγειρικό. Φεύγω αρκετά νωρίς μπορώ να πω αλλά αν δε μπορώ να νικήσω τη Μαρία τη Λαζαρίδου, καλύτερα να πάω σπίτι μου», είπε ο Δημήτρης Μπέλλος από την μεριά του.

Η Μαρία Μπέη ωστόσο δεν μπορούσε να αντέξει στην ιδέα ότι ο αγαπημένος της θα αποχωρούσε από τον μαγειρικό διαγωνισμό.

«Τον Ηλία τον ενδιαφέρει να στηρίξει τη Μαρία και τον συμφέρει να φύγει ο Μπέλλος, γιατί ξέρει ότι ο Ηλίας είναι πάρα πολύ αδύναμος στις αντιγραφές. Το είδαμε. Και που δεν έφυγε τώρα τυχερός ήταν», σχολίασε αρχικά η Μαρία Μπέη.

«Θα φύγει όμως. Κι αν δεν φύγει, ρε φίλε, θα κατεβώ εγώ κάτω και θα τον διώξω. Αλήθεια σου λέω. Θα τους διώξω όλους. Αν φύγει σήμερα ο Δημήτρης, ή θα φύγω κι εγώ απευθείας ή θα πεισμώσω και θα τους διώξω όλους», πρόσθεσε.

«Θα κλάψω τώρα… θα μου στοιχίσει πάρα πολύ αν δεν έρθει πίσω στο σπίτι (ο Δημήτρης) να ξέρεις. Τον αγαπάω, δεν θέλω να φύγει. Δεν το θέλω και γι’ αυτόν. Όταν μπήκε μου λέει: τα λέμε Τελικό. Μου λέει: τους βλέπω, είναι όλοι παλτά. Επειδή είναι ο άνθρωπός μου, νιώθω ότι αν δεν πετυχαίνει τον στόχο του, δεν τον πετυχαίνω κι εγώ», είπε χαρακτηριστικά.

Όταν συνειδητοποίησε πως ο σύντροφός της δεν θα επέστρεφε στο σπίτι του Master Chef, ξέσπασε σε κλάματα…

«Δεν μπορώ να βρω εδώ μέσα άλλον μάγειρα σαν τον Δημήτρη που θα μπορούσε να φτάσει τελικό», είπε απαρηγόρητη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This