«Ο παράδεισος των κυριών»: Νεκρός ο Χρηστίδης! Δεν θα πιστέψετε ποιος τον σκότωσε

Must Read

Η Αμαλία είναι κόρη του Χρηστίδη και της Μιράντας, γεγονός το οποίο προσπαθεί να της αποκαλύψει ο Χρηστίδης, όμως δεν τα καταφέρνει καθώς δολοφονείται.

Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή… Ο Χριστόφορος προσπαθεί με κάθε μέσο να απομακρύνει τον Χρηστίδη από τον Παράδεισο προκειμένου να μην βρει την Αμαλία και της αποκαλύψει το μεγάλο μυστικό.

Στο μεταξύ ο Χρηστίδης προσπαθεί να βρει τρόπους να φύγει από τη χώρα και κρατάει ομήρους τους γονείς της Μιράντας, ενώ εκβιάζει την Βικτώρια αναφορικά με την Αμαλία και της ζητά λεφτά αλλά και διαβατήριο. Η Βικτώρια από την μεριά της του επισημαίνει ότι είναι δύσκολο αυτό που της ζητάει καθώς δεν έχει φωτογραφία του. Ο Χρηστίδης όμως βρήκε την λύση και της είπε ότι θα της στείλει μία με το λεωφορείο.

Παράλληλα η Μιράντα και ο Ντίνος αρχίζουν να υποπτεύονται ότι κάτι συμβαίνει με τους γονείς της Μιράντας, και πάνε στην Πάτρα για να τους βρουν. Ο Ντίνος αναγκάζεται να σπάσει την πόρτα και τότε είναι που βρίσκουν τους γονείς της Μιράντας δεμένους με τον Χρηστίδη να το έχει σκάσει. Ο Ντίνος τηλεφωνεί αμέσως στον αστυνόμο Γιαμαλή, αλλά ο Χρηστίδης έχει φτάσει ήδη στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο σπίτι των Μπουραντάδων.

Στην Αθήνα όμως φτάνει και ο Γιαμαλής κι ενώ ο Χρηστίδης βγάζει όπλο, ο αστυνόμος τον προλαβαίνει και τον πυροβολεί δύο φορές. Τον μεταφέρουν αμέσως στο νοσοκομείο ωστόσο δε τα κατάφερε και απεβίωσε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This