Από αναρρόφηση πέθανε το βρέφος στην Καβάλα – Η τραγική ιστορία της οικογένειας

Τη Δευτέρα αναμένονται τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης

Must Read

Ανείπωτος πόνος στην τοπική κοινωνία Κρυονερίου στην Καβάλα από τον αιφνίδιο θάνατο ενός βρέφους μόλις 20 ημερών που εντοπίστηκε νεκρό από τον παππού του.

Σύμφωνα με τον θείο του βρέφους το μωρό έπαθε αναρρόφηση στον ύπνο του και πέθανε, ωστόσο τη Δευτέρα αναμένονται τα αποτελέσματα της ιατροδικαστής εξέτασης.

Την ίδια ώρα συγκλονίζει η ιστορία της οικογένειας του μωρού που έφυγε τόσο πρόωρα από τη ζωή.

Ο Πρόεδρος της Κοινότητας μίλησε στο ThessToday.gr και ξετυλίγει την ιστορία πίσω από την τραγωδία. Σύμφωνα με τον ίδιο το βρέφος ήταν το δεύτερο παιδί της μητέρας η οποία, παρά τα οικονομικά της προβλήματα, αναγκαζόταν να μεγαλώσει τα παιδιά της μόνη της.

Το πρώτο παιδί της 20χρονης μητέρας είναι 2 ετών και το απέκτησε από τη σχέση της με έναν άντρα, που όμως πριν από τέσσερις μήνες έλαβε οριστικό τέλος. Έτσι, η μητέρα αναγκάστηκε να μετακομίσει από την πόλη της Καβάλας στο Κρυονέρι όπου το τελευταίο διάστημα φιλοξενείται από τους γονείς της.

«Βοηθούσε η μητέρα της όσο μπορούσε», ανέφερε ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Κώστας Πριονίδης, με τον ίδιο να επισημαίνει ότι, τα πρώτα στοιχεία, φαίνεται πως αποκλείουν το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. «Θα στηρίξουμε τη μητέρα με ό,τι χρειαστεί. Έχω επικοινωνήσει και με τον δήμαρχο ο οποίος μου μετέφερε πως ότι χρειαστούν να μας το πουν και από την πλευρά του δήμου αλλά και από τη δική μας, ως Τοπικής Διοίκηση», σημείωσε.

«Πέθανε από αναρρόφηση»

Ο θείος του βρέφους μόλις έμαθε για την τραγική είδηση έσπευσε στο σπίτι της οικογένειας στο Κρυονέρι Καβάλας και ενημερώθηκε πως το μωρό πέθανε από αναρρόφηση.

Όπως περιγράφει ο θείος του παιδιού στο protothema, η μητέρα είπε στην οικογένειά της πως τάισε το βρέφος στις 6 το πρωί και ξάπλωσε για να κοιμηθεί έχοντας το αγοράκι στην αγκαλιά της.

«Δύο ώρες αργότερα, που ξύπνησε, ήταν νεκρό δίπλα της», αναφέρει ο αδελφός της μητέρας. «Φώναζε και έτρεξε να βρει τον πατέρας μας. Όταν το πήρε στην αγκαλιά του, το μωρό ήταν παγωμένο και η αδελφή μου κατέρρευσε. Μας ενημέρωσαν ότι το μωρό έπαθε αναρρόφηση στον ύπνο του», σημειώνει.

Τα αποτελέσμα της ιατροδικαστικής εξέτασης που αναμένεται να ρίξει «φως» στα ακριβή αίτια του θανάτου αναμένονται τη Δευτέρα, ενώ την έρευνα για το συμβάν έχει αναλάβει το Αστυνομικό Τμήμα Κρηνίδων.

Το χρονικό της τραγωδίας

Όλα συνέβησαν το πρωί του Σαββάτου όταν το 20 ημερών βρέφος εντοπίστηκε νεκρό από τον παππού του. Άμεσα κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και το μωράκι διακομίστηκε, χωρίς τις αισθήσεις του, στις 08.40, σήμερα, στο Γενικό Νοσοκομείο της πόλης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Μιλώντας στο STAR Βορείου Ελλάδος η γιαγιά του βρέφους είπε πως η μητέρα του το τάισε νωρίς το πρωί, γύρω στις πέντε και τέταρτο και τρεις ώρες μετά ο παππούς βρήκε το μωρό νεκρό, δίπλα από τη μητέρα του η οποία κοιμόταν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This