Αγκαλιά με το πρωτάθλημα η ΑΕΚ, πέρασε από τη Θεσσαλονίκη, 2-1 τον Άρη

Must Read

Η ΑΕΚ ταξιδεύει στον… Άρη. Όχι την ομάδα, αλλά τον πλανήτη. Είναι εκτόξευση χαράς, αφού μια αγωνιστική πριν το τέλος την φέρνει στο «+3» από τον Παναθηναϊκό και την Κυριακή καλείται να νικήσει τον Βόλο στην Opar Arena για να πανηγυρίσει την επιστροφή της στις κατακτήσεις του πρωταθλήματος.

Δικαιολογημένο το ξέσπασμα χαράς στο τέλος του ματς.

Στάθηκε όρθια στο «Βικελίδης», δεν τα… έχασε ακόμα κι όταν δέχτηκε γκολ, είχε απαντήσεις, νίκησε και πήρε το «τρίποντο» που είχε ανάγκη.

Μπορεί την τελευταία στιγμή να στερήθηκε λόγω ίωσης τον πιο… καυτό επιθετικό της, τον Λιβάι Γκαρσία, αλλά κι ο αντικαταστάτης του, ο Ολλανδός Φαν Βεερτ έκανε το καθήκον του και σκόραρε, ενώ είχε και δοκάρι στο 65′.

Ο Άρης προηγήθηκε στο 15′ κόντρα στη ροή του αγώνα. Στο μαρκάρισμα του Πινέδα στον Ματέο Γκαρσία, ο διαιτητής άφησε το παιχνίδι να συνεχιστεί, αλλά μέσω VAR είδε τη φάση κι έδειξε την άσπρη βούλα. Εκτελεστής ήταν ο Γκρέι που σημείωσε το 8ο φετινός του γκολ.

Η Ένωση έβγαλε αντίδραση και οκτώ λεπτά αργότερα (23′) κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Φαν Βεερτ, και να προηγηθεί με τον Τσούμπερ (43′), ενώ είχε ευκαιρίες με τους Τσούμπερ (1′, έδιωξε ο Κουέστα, 21′ άουτ), Πινέδα (5′, άουτ), ενώ ο Άρης απείλησε στο 34′ με τον Νταρίντα, αλλά μπλόκαρε ο Αθανασιάδης.

Κίτρινη: 45+1′ Χριστοδουλόπουλος , 88′ Νταρίντα, 90′ Καμαρά– 64′ Τσούμπερ, 72′ Μάνταλος, 90+2′ Ρότα

Διαιτητής: Βασίλης Φωτιάς (Πέλλας)

Βοηθοί: Χασάν Κούλα (Ξάνθης), Ανδρέας Μεϊντάνας (Αχαΐας)

4ος: Θανάσης Τζήλος (Λάρισας)

VAR: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος, Τρύφων Πετρόπουλος (Αρκαδίας)

Άρης: Κουέστα, Εμπακατά, Μαζικού, Πίρσμαν, Ενκουλού, Ντουκουρέ (59′ Καμάσο), Νταρίντα, Ρουπ, Χριστοδουλόπουλος (59′ Ιτούρμπε), Γκαρσία, Γκρέι (85′ Καμαρά).

ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Πινέδα (68′ Γιένσον), Ελίασον (59′ Άμπραμπατ), Γκατσίνοβιτς (84′ Ζίνι), Τσούμπερ (68′ Μάνταλος), Φαν Βέερτ (84′ Φερνάντες).

Η βαθμολογία

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This