Σασμός spoiler: Η απροειδοποίητη επίσκεψη της Καλλιόπης στο σπίτι του Μαθιού θα φέρει αναστάτωση

Must Read

Η Αργυρώ προσπαθεί να προσεγγίσει με κάθε τρόπο και πάλι τον Αστέρη. Εκείνος, ωστόσο, δυσκολεύεται να διαχειριστεί τα συναισθήματά του απέναντί της.

Η Μαρίνα δέχεται την πρόταση του Αντώνη να μετακομίσει σπίτι του και την ανακοινώνει στην οικογένειά της. «Καλά θα κάνεις, μαμά. Να φύγεις από εδώ και να κοιτάξεις στο εξής τη ζωή σου. Σου χρωστά ο θεός ευτυχία και με τον Αντώνη σίγουρα θα τη βρεις. Μην αγχώνεσαι για εμάς και τον Πετράκη. Και αν κάποια στιγμή θέλω τη βοήθειά σου, θα έρχομαι σε σένα, δεν πας άλλωστε και στην άλλη άκρη του κόσμου, έτσι δεν είναι;», την ενθαρρύνει η Αργυρώ και τη γεμίζει χαρά για την απόφαση που έχει πάρει.

Η Καλλιόπη επισκέπτεται απροειδοποίητα τον Μαθιό, την ώρα που στο σπίτι του βρίσκεται ο μικρός Πετράκης, δημιουργώντας μεγάλη αναστάτωση.

Ο Ευθύμης λέει ευθέως στη Βασιλική, ποιος πιστεύει ότι είναι ο δολοφόνος του Στεφανή, αφήνοντάς την άναυδη.

Ο Αντώνης προειδοποιεί τη Ντίνα σχετικά με το Βαγγέλη.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This