Ο Παράδεισος των κυριών: Ο Χρηστίδης θα αποκαλύψει στην Αμαλία την αλήθεια

H Γεωργία κάνει την τελευταία πρόβα για το νυφικό της και καταρρέει

Must Read

Ο Χρηστίδης απειλεί με όπλο τους γονείς της Μιράντας, καθώς η θηλιά στον λαιμό του έχει σφίξει πάρα πολύ. Από την άλλη, η Μιράντα, ο Ντίνος και η Ειρήνη καταφτάνουν στην Πάτρα ανυποψίαστοι γι’ αυτό θα που θα αντικρύσουν εκεί. Σπάνε την πόρτα και βλέπουν τον γονείς της Μιράντας δεμένους και τον Χρηστίδη να το έχει σκάσει. Ο Ντίνος αμέσως τηλεφωνεί στον Γιαμαλή και του λέει: «Ο Χρηστίδης ήταν εδώ, δώσε σήμα να τον βρουν».

Στον «Παράδεισο» το κλίμα είναι βαρύ, όσο η Γεωργία κάνει την τελευταία πρόβα για το νυφικό της, πριν τη μεγάλη μέρα και καταρρέει. Η μόνη που δεν φαίνεται να καταλαβαίνει τη δυστυχία της είναι η ίδια της η μάνα, ενώ η Ολγα προσπαθεί να πείσει τον Πάρη να μην τα παρατήσει και να αποδείξει στον Μεμά ότι αξίζει να του δώσει μια δεύτερη ευκαιρία.

Η Αμαλία είναι αποφασισμένη να μάθει αν η Βάσω είναι όντως η βιολογική της μητέρα και μάλιστα μετά τη συνάντησή τους είναι πιο προβληματισμένη από ποτέ.

Στα επόμενα επεισόδια όμως η Αμαλία θα μάθει την μεγάλη αλήθεια ,αφού ο Χρηστίδης θα της αποκαλύψει ότι είναι ο βιολογικός της πατέρας.

Η Αμαλία σοκάρεται και τρέχει αμέσως στο νοσοκομείο που νοσηλεύεται ο Χρηστίδης για να μάθει όσα περισσότερα μπορεί.

Στη συνέχεια επικοινωνεί με την κυρία Βάσω η οποία της εξομολογείται πως δεν είναι η πραγματική της μητέρα και πως Βικτώρια ήταν εκείνη που την ανάγκασε να πει ψέματα.
Η Ίδια ούσα σε έξαλλη κατάσταση ζητάει αμέσως εξηγήσεις από τη Βικτώρια και τον Χριστόφορο, με εκείνους να παραδέχονται πως ο Χρηστίδης είναι όντως ο βιολογικός της πατέρας.

Η Αμαλία καταρρακώνεται και κλείνεται στον εαυτό της ενώ την ίδια ώρα η Πολυξένη ακούει μία έντονη συζήτηση του Χριστόφορου και της Βικτώριας που αναφέρουν ότι η πραγματική μητέρα της Αμαλίας Είναι η Μιράντα, όμως διστάζει να της αποκαλύψει την αλήθεια.

Στο μεταξύ ο Χριστόφορος προσπαθεί να πείσει την Αμαλία να φύγουν από τον Παράδεισο προκειμένου να μη μάθει ότι η Μιράντα είναι η μητέρα της. Εκείνη ωστόσο αρνείται, όμως θα αλλάξει γνώμη όταν δει τον Ντίνο και τη Μιράντα σε μία τρυφερή στιγμή, ενώ παράλληλα θα παρακαλέσει τους γονείς της να μην πουν σε κανέναν ότι ο Χρηστίδης είναι ο βιολογικός της πατέρας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This