Νονά βρέφους στην Άρτα: «Ο μπαμπάς λέει “γιατί σε μένα;” και κλαίει»

Τι ανέφερε για την κατάσταση που επικρατεί ανάμεσα στις δύο οικογένειες

Must Read

Την κατάσταση που υπάρχει μεταξύ των δύο οικογενειών που έχασαν το 5.5 μηνών βρέφος στην Άρτα όταν ο πατέρας του το ξέχασε μέσα στο αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να έχει ένα τραγικό και μαρτυρικό θάνατο αλλά και για τον ίδιο τον 37χρονο μίλησε η γυναίκα που ήταν αποφασισμένο να το βαφτίσει, Ελένη Κοσσυβάκη.

«Τα πράγματα είναι αρκετά ήρεμα, αρκεί να σας πω ότι χθες στο δικαστήριο ήταν και τα αδέρφια της μαμάς. Ο πόνος νομίζω δεν θα τους επιτρέψει να έρθουν σε αντιπαράθεση. Αυτό το θέμα διογκώθηκε χωρίς να είναι έτσι τα πράγματα. Πάνω στον πανικό κανείς δεν ήξερε πώς να αντιδράσει, είπαν κάποιες απειλές χωρίς να τις εννοεί. Δεν ήξερε κανείς τι να υποθέσει, δεν μπορούσαν να το δεχθούν ως γεγονός. Ξέρω ότι έχουν πολύ καλές σχέσεις», ανέφερε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι».

Σε ερώτηση για τον πατέρα τόνισε είναι από τους καλύτερους που έχει δει στην ζωή της και πως πρόσεχε πολύ το μωρό.

«Στη ζωή μου δεν έχω ξαναδεί έναν τόσο καλό μπαμπά, που να έχει τόση αφοσίωση και αγάπη στο παιδί του. Είναι ένα αδαμάντινο, αγνό παιδί, ευαίσθητο. Χάρηκε τόσο πολύ που έγινε μπαμπάς. Το περιποιείτο συνέχεια είχε τα άγχη και τις αγωνίες ενός γονέα», επεσήμανε η νονά του άτυχου παιδιού. Μιλάμε μόνο τηλεφωνικά μαζί τους, από τώρα και στο εξής θα το επιχειρήσαμε. Ο μπαμπάς του μωρού μας λέει “γιατί εγώ αυτό;”, και κλαίει».

Όπως είπε η κ. Κοσσυβάκη, όλα τα μέλη της οικογένειας, οι φίλοι και οι γνωστοί θα αναζητήσουν ειδικούς για να λάβουν συμβουλές ώστε να βοηθήσουν τους δύο τραγικούς γονείς.

«Μέχρι στιγμής, επειδή τα πράγματα ήταν όλα ρευστά και υπήρχε και η χθεσινή απολογία του μπαμπά, δεν μπορέσαμε να βρούμε κανέναν να πάρουμε κάποιες συμβουλές. Όμως το οικογενειακό περιβάλλον και των δύο παιδιών έχουν λάβει οδηγίες, εμείς από τη Δευτέρα θα φροντίσουμε να πάρουμε κατευθύνσεις για να μπορέσουμε να στηρίξουμε και να βοηθήσουμε αυτούς τους 2 ανθρώπους».

Η νονά του μωρού μίλησε και για την κηδεία η οποία δεν είχε γίνει ακόμα χαρακτηρίζοντας την μέρα «τραγική μέρα για όλους, ειδικά για τους γονείς. Πριν ακόμα καλωσορίσουμε έναν ανθρωπάκο στη ζωή μας, τον αποχαιρετάμε. Τι να πω για τους γονείς, είναι σε σοκ και οι δυο. Δεν ξέρω αν θα το αντέξουν όλο αυτό, θα δουν το παιδί τους μετά από τόσες μέρες και μετά από όλα όσα έγιναν. Είμαστε όλοι συντετριμμένοι.

Από το πρωί που ξυπνήσαμε δεν ξέρουμε πώς να συμπεριφερθούμε, υπάρχει μία μεγάλη αμηχανία. Παρακαλάμε να αντέξουν τα παιδιά το διαδικαστικό αυτό σήμερα, για να μπορέσουμε να βρεθούμε πάλι όπως ήμασταν πριν».

Η κηδεία πραγματοποιήθηκε στις 12 το μεσημέρι στο Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών στην Άρτα και ακολούθησε η ταφή στο Παλαιό Κοιμητήριο Άρτας.

Στην εκκλησία ήταν σαν να γινόταν βάπτιση καθώς υπήρχαν μπομπονιέρες και γλυκά ενώ ήταν στολισμένη με ροζ κορδέλες.

Τραγικές φιγούρες ήταν ο 37χρονος πατέρας και η 27χρονη σύζυγός του, οι οποίοι έφτασαν στην εκκλησία αγκαλιασμένοι.  Ο πατέρας ήταν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση γιατί δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει το κακό που βρήκε την οικογένεια. Ο ίδιος απολογήθηκε χτες και αφέθηκε ελεύθερος με έναν περιοριστικό όρο.

Η μητέρα πήρε άδεια από το νοσοκομείο Άρτας που νοσηλεύεται λαμβάνοντας ισχυρή φαρμακευτική αγωγή.

Δείτε τις δηλώσεις της νονάς:



Δείτε επίσης:

Άρτα: Κατέρρευσε ο πατέρας στην κηδεία – Σπαραγμός στον τελευταίο αποχαιρετισμό

Άρτα: Σαν βάφτιση η κηδεία του 5.5 μηνών βρέφους – Αγκαλιασμένοι ήρθαν οι γονείς

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This