Ο Παράδεισος των κυριών: Ο Πάρης και η Όλγα αναπνέουν αέρα… ελευθερίας

Must Read

Η Γεωργία τελικά ακούει τη συμβουλή του Πάρη για να κάνει ακόμα μια προσπάθεια ώστε να αναγνωρίσει ο Άγης το παιδί και πηγαίνει να τον βρει να του μιλήσει: «Για τελευταία φορά σου το ζητάω, Άγη. Το μόνο που θέλω είναι να μην είναι το παιδί μου αγνώστου πατρός. Θέλω να έχει ένα όνομα και τίποτε άλλο», του τονίζει. Ο Άγης την ακούει και φαίνεται να το σκέφτεται πολύ σοβαρά, ενώ υποστηρικτική απέναντι στη Γεωργία είναι και η Πολυξένη, η οποία μιλάει στον Άγη και του λέει να δεχτεί να αναγνωρίσει το παιδί. Έτσι ο Άγης δέχεται να το κάνει, δίνοντας μια ανάσα στη Γεωργία.

Την ίδια ώρα ο Αποστόλης γυρίζει μεθυσμένος στο σπίτι και αρχίζει να χτυπάει την πόρτα με μανία και να φωνάζει. Στο μεταξύ ο Πάρης ανακαλύπτει ότι η Αμαλία δεν έχει υπογράψει το διαζύγιο και της ζητάει τον λόγο: «Αμαλία, με ενημέρωσε ο δικηγόρος μου ότι δεν έχεις υπογράψει το διαζύγιο, γιατί; Εγινε κάτι;», τη ρωτάει και η Αμαλία τον καθησυχάζει: «Τίποτα δεν έγινε, Πάρη, μην ελπίζεις, απλώς με όλα αυτά έμπλεξα και δεν βρήκα τον χρόνο. Θα πάω όμως σύντομα, μην ανησυχείς».

Ο Αποστόλης μπαίνει στην φυλακή γεγονός το οποίο δίνει μία ανάσα τόσο στην Όλγα, καθώς μπορεί να βλέπει τον Σωτήρη χωρίς φόβο, όσο και στον Πάρη που φαίνεται να έχει ηρεμήσει.

Στο μεταξύ ο Πάρης αρχίζει να αποκτάει συναισθήματα για την Γεωργία. Παράλληλα η Ζαχαρούλα προσπαθεί να βοηθήσει τον Πασχάλη και τη Τζένη να βρεθούν μόνοι τους. Έτσι λοιπόν ζητάει τη βοήθεια του Βύρωνα «Μπορείτε να με πάτε μέχρι την άλλη γωνία στο περίπτερο να πάρω ένα τηλέφωνο;», του λέει και εκείνος δέχεται. Η Σύρμω, όμως τη βλέπει με τον Βύρωνα και γίνεται έξαλλη! Την ρωτάει τι δουλειά έχει μαζί του και την πιάνει από το μαλλί!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This