Ο Παράδεισος των κυριών: Η παγίδα που στήνει ο Αποστόλης στην Όλγα

Must Read

Ο Χρηστίδης καταθέτει, καθώς κατηγορείται πλέον για πέντε φόνους. Η κάθε πλευρά υποστηρίζει τον εαυτό της ρίχνοντας το φταίξιμο στην άλλη, δημιουργώντας αμφιβολίες σε όλους για το ποιος λέει την αλήθεια και ποιος ψέματα, καθώς ο Αποστόλης κατηγορεί τη Βικτώρια...

Η επιμονή του Ντίνου, της Αμαλίας και της Μιράντας εναντίον της σχέσης του Πάρη με τη Γεωργία προβληματίζει έντονα τον Μάρκο, όμως η Γεωργία τον καθησυχάζει προσωρινά: «Ο Πάρης δεν είναι αυτός που πιστεύουν, εξάλλου δεν έχω κάτι μαζί του, είμαστε απλά φίλοι», ισχυρίζεται.

Το σχέδιο της Τζένης με τον Πασχάλη για να βρεθούνε επιτέλους λίγο μόνοι, τους πηγαίνει για άλλη μια φορά καταστροφικά και μάλιστα απ’ όλες τις πλευρές. Την ίδια ώρα, ο Χρηστίδης αποφασισμένος να κερδίσει όσα περισσότερα μπορεί, παίζει το τελευταίο του χαρτί και τηλεφωνεί στη Βικτώρια: «Θα αποκαλύψω στην Αμαλία ότι είναι κόρη μου. Αρκετά περίμενα για να με βοηθήσεις», της λέει.

Η σχέση του Ντίνου και της Μιράντας περνάει μια μεγάλη κρίση με αφορμή το χρέος που έχουν στον Βασιλείου, καθώς ο Ντίνος θέλει να κάνει μια μεγάλη παραγγελία, με την οποία δεν συμφωνεί η Μιράντα: «Πρώτα θα δώσεις τα λεφτά που χρωστάς στον Βασιλείου και μετά θα δούμε», του τονίζει και παράλληλα ζητάει από τον Βίκτωρα το καταστατικό της εταιρείας για να αποδείξει ότι έχει λόγο στις αποφάσεις που αφορούν τον «Παράδεισο». Οι διαφορές τους είναι μεγάλες, αλλά κυρίως ο Ντίνος κάνει τα πάντα για να μη φτάσουν στα άκρα.

Η παγίδα του Αποστόλη

Ο Αποστόλης ζητάει από τον δικηγόρο τα στοιχεία της αδερφής της συζύγου του, η οποία μένει μόνιμα στην Αυστραλία, γεγονός το οποίο προβληματίζει την Όλγα, καθώς την αδερφή της την είχαν αποκληρώσει οι γονείς τους επειδή θέλησε να κυνηγήσει το όνειρο και τον έρωτα της.

Ο Αποστόλης όμως προκειμένου να σπείρει διχόνοια ανάμεσα στις δύο αδερφές, θα μεταβιβάσει την περιουσία της Όλγας στην αδερφή της, με το σκεπτικό ότι εκείνη δεν θα της την επιστρέψει, καθώς δεν έχει καθόλου λεφτά.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This