Σασμός spoiler: «Ο,τι έκανα, το έκανα για σένα» – Συντετριμμένη η Βασιλική από την ομολογία του Μαθιού

Must Read

Ο Αστέρης και ο Μαθιός καλούνται να λάβουν τις σημαντικότερες αποφάσεις της ζωής τους. Και ενώ για τον Αστέρη αυτή θα φέρει χαρά, αφού αποφασίζει να δώσει μια μεγάλη ευκαιρία στη σχέση του με την Αργυρώ και να ενωθεί επιτέλους με τον μονάκριβο γιο του, για τον άλλο θα σημάνει τον οριστικό όλεθρο.

Ο μεγάλος γιος της Καλλιόπης αποφασίζει επιτέλους να παραδεχτεί το έγκλημά του στη γυναίκα που λατρεύει με κάθε κόστος και εκείνη νιώθει να χάνει τον κόσμο γύρω της. «Ο,τι έκανα, το έκανα για σένα. Δεν άντεχα να τον βλέπω να σε βασανίζει, να σε κρατά φυλακισμένη, να μη σε σέβεται. Δεν σου άξιζε. Ολο αυτό ήταν πέρα από την αγάπη μου για σένα. Πολλές φορές σκέφτηκα να σου το πω αλλά δεν ήθελα να σε χάσω. Τώρα όμως θα συμβεί και αυτό. Δεν έχω λοιπόν κάτι άλλο να ελπίζω», της ομολογεί και η Βασιλική αντιδρά απεγνωσμένα. Του δίνει μια βαλίτσα γεμάτη ρούχα και τον διώχνει από το σπίτι. Την ίδια στιγμή, η συμπεριφορά τους θορυβεί τον Νικηφόρο, την Καλλιόπη και τον Αστέρη, που προσπαθούν να μάθουν τι έχει συμβεί. Ξέρουν πως αυτό το ζευγάρι δεν θα χώριζε ποτέ αφού τρέφει μεγάλη λατρεία ο ένας για το πρόσωπο του άλλου και δικαίως αναρωτιούνται.

Το γλέντι για την ανάρρωση του Αντώνη συνεχίζεται με επιτυχία. Μια απρόσμενη άφιξη θα προκαλέσει απορίες και λανθασμένες εντυπώσεις. Ο Αστέρης έρχεται όλο και πιο κοντά με την Αργυρώ και μοιάζει να δίνει μια νέα ευκαιρία στη σχέση τους, δίνοντάς της ένα φιλί που πιστοποιεί την επανένωσή τους.

Ο Μαθιός επισκέπτεται τη μητέρα του σε άσχημη κατάσταση και της αποκαλύπτει ότι ομολόγησε την αλήθεια.

Ενα τοπικό κανάλι της Κρήτης προσεγγίζει την αγαπητή σε όλους Κατερίνα και της προτείνει να αναλάβει μια εκπομπή μαγειρικής. Η κολλητής φίλη της Μαρίνας δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά της που το ταλέντο της στην κουζίνα επιτέλους αναγνωρίζεται και μη χάνοντας περισσότερο χρόνο το ανακοινώνει στον παπα-Μιχάλη, ο οποίος διατηρεί τις επιφυλάξεις του για το αν θα πρέπει να εκτεθεί στο γυαλί. Στο πλευρό της πάντως θα σταθεί στο 100% η Μαρίνα, η γιαγιά Ειρήνη αλλά και η Ασπα με τον Τόλη, που θα χαρούν με την πρόταση που θα της κάνουν και πιο συγκεκριμένα θα προσπαθήσουν να την πείσουν να απαντήσει θετικά. Η ίδια θα ευχαριστήσει τους δύο τελευταίους αφού χάρη στη δική τους εμπιστοσύνη και βάζοντας φαγητά της στην καντίνα τους, οι γεύσεις της έγιναν γνωστές και προέκυψε η ξεχωριστή αυτή πρόταση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This