Νοσοκομείο Αιγίου: Άνδρας επιτέθηκε σε γιατρό και χτύπησε τραυματιοφορέα

Η ανακοίνωση του νοσοκομείο

Must Read

Ένα ακόμα σοβαρό περιστατικό επίθεσης σε προσωπικό νοσοκομείου από ασθενή αναστάτωσε την περασμένη Τρίτη, 6 Ιουνίου, το νοσοκομείο Αιγίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protiononline.gr εκείνη τη νύχτα διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, άνδρας Ρομά, τον οποίο με την άφιξη, τον μετέφερε στο εσωτερικό ο τραυματιοφορέας.

Ο ασθενής ήταν σε έξαλλη κατάσταση και είχε απειλητικές διαθέσεις ενώ στο χέρι του κρατούσε και ένα μπουκάλι.

Ο ασθενής επιτέθηκε αρχικά στον ιατρό που εφημέρευε και πήγε να τον δει. Όταν ο τραυματιοφορέας προσπάθησε να προστατέψει τον γιατρό, ο άνδρας τον χτύπησε και του έσπασε δύο δάχτυλα.

Η μανία του άνδρα ήταν τέτοια που χρειάστηκε η παρέμβαση της Αστυνομίας για να τον σταματήσουν και του πέρασαν χειροπέδες.

Ο τραυματιοφορεάς χρειάστηκε να νοσηλευτεί ενώ έλαβε αναρρωτική άδεια.

Όμως, το περιστατικό δεν ολοκληρώθηκε εκεί καθώς την Τετάρτη συγγενείς του συλληφθέντα πήγαν και πάλι στο νοσοκομείο με απειλητικές διαθέσεις, γιατί ο άνδρας είχε μπλεξίματα με την Αστυνομία!

Ανάλογα περιστατικά έχουν συμβεί και στο παρελθόν στο συγκεκριμένο νοσηλευτικό ίδρυμα.

Πριν από ένα περίπου χρόνο Ρομά είχε προπηλακίσει τον παιδίατρο ενώ μετά από λίγες μέρες άλλος Ρομά είχε επιτεθεί σε άντρα της ασφάλειας του νοσοκομείου και τον είχε τραυματίσει σπάζοντάς του την κλείδα!

Η ανακοίνωση της διοίκησης του νοσοκομείου

Η Διοίκηση του νοσοκομείου Αιγίου, σε ανακοίνωσή της καταδίκασε το περιστατικό και κάθε μορφή βίας.

«Με αφορμή πρόσφατο επεισόδιο που έλαβε χώρα στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (Τ.Ε.Π.) , η Διοίκηση του Γ.Ν. Ανατολικής Αχαΐας – Ο.Μ Αιγίου καταδικάζει απερίφραστα για μια ακόμη φορά κάθε μορφή βίας εναντίον του προσωπικού, το οποίο διαχρονικά υπερβάλλει εαυτόν προσφέροντας πολύτιμες υπηρεσίες στους πολίτες της ευρύτερης περιοχής. Αυτονόητη είναι η πραγματοποίηση όλων των νόμιμων ενεργειών για το συγκεκριμένο επεισόδιο».

Μιλώντας σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αιγίου, Γιώργος Αγγελόπουλος εξέφρασε τον προβληματισμό του και σημείωσε ότι σε συνεργασία με τη Διοίκηση του Νοσοκομείου, θα υπάρξουν περαιτέρω παρεμβάσεις ώστε να διασφαλίζεται τόσο η απρόσκοπτη και ασφαλής παροχή έργου εκ μέρους των γιατρών και του προσωπικού της δημόσιας υγείας, όσο και των ασθενών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This