Δεδομένο 22ο: Τα πολιτεύματα είναι ανθρώπινα δημιουργήματα και γι’ αυτό εύθραυστα και εφήμερα. Η ελληνική δημοκρατία, όπως κάθε δημοκρατία, μπορεί να αυτοκαταλυθεί. Όταν αλλάξει η πληθυσμιακή ισορροπία, η νέα πλειοψηφία, αν πιστεύει στην απολυταρχία, μπορεί ανά πάσα στιγμή να αφαιρέσει τα δικαιώματα της μειοψηφίας.
- Από τον Παναγιώτη Λιάκο
Δεδομένο 23ο: Ο αριθμός των γηγενών Ελλήνων μειώνεται, όπως συμβαίνει και στις περισσότερες χώρες που υπάγονται στον λεγόμενο Δυτικό Κόσμο.
Δεδομένο 24ο: Ο ρυθμός των γεννήσεων και στην Ασία και στην Αφρική βαίνει αυξανόμενος.
Δεδομένο 25ο: Είναι μαθηματικά βέβαιο ότι όταν δημιουργηθεί στην ελληνική επικράτεια μια ισλαμική πλειοψηφία ή έστω μια κραταιά ισλαμική μειοψηφία, θα διεκδικήσει άμεσα και ανυποχώρητα την εφαρμογή του ισλαμικού νόμου. Αν δεν το κάνει, θα είναι η πρώτη φορά στα παγκόσμια χρονικά που ένα ισχυρό ισλαμικό υποκείμενο θα έχει παραιτηθεί από το δικαίωμα που του δίνει η ισχύς του να διαμορφώσει τον συλλογικό βίο κατά τα παραδοσιακά πρότυπά του.
Δεδομένο 26ο: Ειδικά η Ελλάδα υπέστη μια περαιτέρω αποδυνάμωση μέσω της άτυπης, αλλά ουσιαστικής απέλασης περίπου 1.000.000 Ελλήνων, που ξενιτεύτηκαν για να βρουν μεροκάματο.
Δεδομένο 27ο: Ενώ ο ντόπιος πληθυσμός αδυνατεί να βρει εργασία, η πολιτική τάξη ευλογεί τη λαθρομετανάστευση και τη μελλοντική αντικατάσταση του πληθυσμού, ισχυριζόμενη ότι έτσι θα τονωθεί η οικονομία.
Δεδομένο 28ο: Βάσει της προαναφερθείσας λογικής, οι Έλληνες που είχαν ρίζες εδώ, οικογένειες, περιουσία και μεγάλους συναισθηματικούς, ηθικούς και πνευματικούς δεσμούς περίσσευαν στην οικονομία και της προκαλούσαν πρόβλημα, ενώ οι πληθυσμοί που εποικίζουν τη χώρα και είναι αλλογενείς, αλλόθρησκοι και πλήρως άσχετοι με το συλλογικό πολιτισμικό οικοδόμημα θα ωφελήσουν την οικονομία και θα τονώσουν την αγορά.
Δεδομένο 29ο: Οι ισλαμιστές έποικοι, που θα «τονώσουν» την οικονομία και «θα σώσουν» τα ασφαλιστικά ταμεία, διακρίνονται για την κατανάλωση των ήδη υπαρχόντων πόρων των Ελλήνων και όχι για τη δημιουργία νέου κεφαλαίου ή για οικονομικές τοποθετήσεις και καινούργιες επενδυτικές προσπάθειες, που δημιουργούν θέσεις εργασίας.
Διαβάστε επίσης:
Η αλήθεια για τον εποικισμό
Η αλήθεια για τον εποικισμό ΙΙ
Η αλήθεια για τον εποικισμό IV
Η αλήθεια για τον εποικισμό V
Η αλήθεια για τον εποικισμό VI