Σασμός spoiler: Η Αργυρώ θα προσπαθήσει να απομακρύνει τον Πετράκη από τον Σταύρο

Must Read

Η ψυχρότητα της Καλλιόπης απέναντι στον Αστέρη και τον Μαθιό διακόπτεται από μια ευχάριστη έκπληξη και αυτή είναι το παιδί. «Πήγαινε στη γιαγιά σου Πετρή μου, που θέλει τόσο να σε δει», λέει η Αργυρώ στον γιο της και εκείνος δείχνει να την υπακούει. Η «καπετάνισσα» δεν μπορεί να μην ανοίξει την αγκαλιά της στο μικρό παιδί που της χαμογελά διάπλατα. Αυτομάτως ξεχνά τα πάντα, της περνάνε οι πίκρες και οι καημοί που έχει στον νου και το μόνο που σκέφτεται είναι πώς θα ευχαριστήσει τον πρώτο της εγγονό που έχει έρθει σπίτι της για να τη δει. «Κοπελάκι μου, μαζί μου θα περάσεις υπέροχα. Να ήξερες πόσο καιρό σκεφτόμουν το πότε θα γίνω γιαγιά και τελικά ο χρόνος μού έφερε εσένα και τώρα σε κρατώ στην αγκαλιά μου. Ό,τι θες, από εμένα θα το ζητάς. Είμαστε όλοι πολύ τυχεροί που σε έχουμε στη ζωή μας», του λέει αλλά το παιδί δεν καταλαβαίνει καμία από τις κουβέντες της. Μόνο συνεχίζει να της χαμογελά.

Μαζί του χαμογελά όμως και ο Αστέρης, που βλέπει την αλλαγή στη διάθεση της μητέρας του και αισθάνεται πως ίσως τελικά να υπάρχει ελπίδα για τη σχέση του με την Αργυρώ. Τη στιγμή λοιπόν που η Καλλιόπη νιώθει πρωτόγνωρα συναισθήματα δίπλα στο εγγόνι της, στην οικογένεια της Αργυρώς συζητούν για το αν είναι σωστό το παιδί να προστατευτεί και να μείνει μακριά από τον Σταύρο. Ο Παύλος υποστηρίζει πως πρέπει ο μικρός Πετρής να έχει επαφή με εκείνον που γνώρισε αρχικά για πατέρα του, από την άλλη όμως η Μαρίνα δεν συμφωνεί. «Θα γίνει αυτό που ζήτησε η παιδοψυχολόγος. Η ψυχούλα του είναι αγνή και διαμορφώνεται τώρα. Δεν πρέπει να κάνουμε εμείς του κεφαλιού μας και να το φέρνουμε σε επαφή με λάθος άτομα».




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This