Αποκάλυψη-βόμβα του Πούτιν: Αυτή είναι η συνθήκη που πρώτα υπέγραψε και μετά παραβίασε η Ουκρανία!

Η συνθήκη Μόσχας-Κιέβου περιελάμβανε διατάξεις για ουδετερότητα και εγγυήσεις ασφάλειας

Must Read

Στο φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης αυτό το Σαββατοκύριακο, ο Βλαντιμίρ Πούτιν έδειξε για πρώτη φορά ένα έγγραφο που συμφωνήθηκε από την ουκρανική πλευρά στις ειρηνευτικές συνομιλίες την άνοιξη του 2022.

Φαίνεται ότι η Ρωσία απέσυρε δυνάμεις από το Κίεβο, πριν αλλάξει γνώμη η Ουκρανία. Ο Πούτιν παρουσίασε στην αφρικανική αντιπροσωπεία το προσχέδιο της συμφωνίας της Κωνσταντινούπολης για τη διευθέτηση της Ουκρανίας, το οποίο, όπως είπε ο Ρώσος Πρόεδρος, προσδιορίζει τα πάντα, από τον αριθμό των ενόπλων δυνάμεων μέχρι τις μονάδες στρατιωτικού εξοπλισμού και προσωπικού.

«Εδώ είναι! Υπάρχει!» είπε ο Πούτιν, δείχνοντας το έγγραφο υπογεγραμμένο από εκπρόσωπο της Ουκρανίας. «Και ονομάζεται αναλόγως – η συνθήκη για μόνιμη ουδετερότητα και εγγυήσεις ασφάλειας για την Ουκρανία. Ακριβώς για τις εγγυήσεις. Δεκαοκτώ άρθρα», σημείωσε ο Ρώσος ηγέτης.

«Επιπλέον, υπάρχει και ένα παράρτημα σε αυτό. Αφορούν επίσης (οι ρήτρες) τις ένοπλες δυνάμεις και άλλα πράγματα. Τα πάντα προσδιορίζονται – μέχρι τις μονάδες του μαχητικού εξοπλισμού και του προσωπικού των ενόπλων δυνάμεων. Το έγγραφο είναι εδώ!», είπε ο Πούτιν, προσθέτοντας ότι το έγγραφο μονογραφήθηκε και υπογράφηκε από την ουκρανική αντιπροσωπεία.

«Αλλά αφού αποσύραμε τα στρατεύματα από το Κίεβο, όπως υποσχεθήκαμε, οι αρχές του Κιέβου, όπως κάνουν συνήθως οι αφέντες τους, τα πέταξαν όλα στον κάδο των σκουπιδιών της ιστορίας. Ας το πούμε ξεκάθαρα. Θα προσπαθήσω να το θέσω έξυπνα. Τα παράτησαν», είπε ο Πούτιν.

Και αποκάλυψε ακόμα για την Ουκρανία: «Είναι άφραγκη. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να εξασφαλιστεί ότι θα συνεχίσει να λαμβάνει χρηματοδότηση από τις παγκόσμιες κυβερνήσεις».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This