Λίτσα Πατέρα: «Αποχώρησε η Μαρία, η ζωή συνεχίζεται» – Η αντίδραση της Κορινθίου μετά την λιτή ανακοίνωση του ΑΝΤ1

Must Read

Διαζύγιο πήρε η Μαρία Κορινθίου με τον ΑΝΤ1 γεγονός το οποίο αποκάλυψε χθες το ίδιο το κανάλι με μία λιτή ανακοίνωση. Μέχρι εκείνη την στιγμή όμως η ηθοποιός δεν γνώριζε ποιο είναι το τηλεοπτικό της μέλλον κάτι το οποίο της προκαλούσε εκνευρισμό και είχε χάσει την υπομονή της με την εκπομπή «Πρωινό» στην οποία εμφανιζόταν μέχρι πορότεινος.

Για το παρασκήνιο γύρω από την αποχώρηση της Μαρίας Κορινθίου από την εκπομπή του ΑΝΤ1 κλήθηκε να μιλήσει η Λίτσα Πατέρα στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και τόνισε πως δεν γνωρίζει τι ακριβώς έχει γίνει.

«Πριν με ρωτήσετε, να σας πω ότι εγώ πηγαίνω άλλη ώρα, τα γεγονότα γίνονται άλλη ώρα. Δεν έχω δει τίποτα, δεν έχω ακούσει τίποτα. Όλα αυτά που ακούγονται γίνανε μάλλον σε κάποια ώρα που δεν ήμουν εγώ για να σας εξηγήσω. Δεν έχω αντιληφθεί εγώ κάτι που να μην πήγαινε καλά.

Ξέρετε πολύ καλά ότι μέσα στο στούντιο δε λύνονται οι διαφορές. Λύνονται αλλού. Αποχώρησε η Μαρία, η ζωή συνεχίζεται. Αυτά τα έχουμε ζήσει… Το κανάλι τι να σας πει: Να κάτσει να κάνει κουτσομπολιό; Αν κάτι δεν πάει καλά, δεν πάει καλά. Ο ΑΝΤ1 μας έχει αποδείξει ότι είναι ένα κανάλι πάρα πολύ σωστό» είπε η Λίτσα Πατέρα.




Η Μαρία Κορινθίου μετά την ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για την λήξη της συνεργασίας τους απέφυγε να κάνει οποιαδήποτε δήλωση και αρκέστηκε μόνο να πει πως: «Όλα καλά, δεν θέλω να μιλήσω. Δεν μπορώ και δεν θέλω, τελείωσε. Όχι, δεν θέλω να ξαναπώ κάτι παραπάνω»

«Δεν νομίζω ότι έχει θέμα με τον ANT1, το θέμα ήταν με την εκπομπή», συμπλήρωσε η Κατερίνα Καινούργιου μετά το βίντεο με τις δηλώσεις της Μαρίας Κορινθίου.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This