Κρίσιμη μέρα για τον Φρέντι Μπελέρη

Εξετάζεται η αίτηση του για αποφυλάκιση με περιοριστικούς όρους

Must Read

Κρίσιμη είναι η σημερινή μέρα για τον Δήμαρχο Χειμάρρας, Φρέντι Μπελέρη, ο οποίος παραμένει άδικα φυλακισμένος από τις Αλβανικές Αρχές.

Οι δικαστικές αρχές της Αλβανίας θα εξετάσουν σήμερα τη νέα έφεση του Μπελέρη για αποφυλάκιση με περιοριστικούς όρους.

Όπως αναφέρει το himara.gr, σε συνέχεια της απόφασης του δικαστηρίου Αυλώνας την προηγούμενη εβδομάδα, να επικυρώσει το εκλογικό αποτέλεσμα και να αναγνωρίσει την εντολή του Μπελέρη ως δημάρχου της Χιμάρας, πλέον υπάρχει ένα ακόμη όπλο στη φαρέτρα της νομικής του ομάδας ώστε να ενισχύσει το επιχείρημα πως δεν συντρέχει κίνδυνος διαφυγής από την Αλβανία.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μπελέρης συνελήφθη μόλις δύο μέρες πριν τις δημοτικές εκλογές στην Αλβανία, με «στημένο» κατηγορητήριο. Οι πολίτες της Χειμάρρας, έδωσαν ηχηρή απάντηση στις υπόγειες μεθοδεύσεις της Αλβανικής κυβέρνησης και τον εξέλεξαν Δήμαρχο, ενώ παράλληλα ζητούν την άμεση αποφυλάκισή του. 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This