Ελεονώρα Μελέτη – Το παρασκήνιο γύρω από τον γάμο-έκπληξη: «Ούτε ρύζι είχαμε, βρήκαμε κριθαράκι»

Must Read

Μία όμορφη έκπληξη αποφάσισε να κάνει την Παρασκευή (30/6) ο Θοδωρής Μαροσούλης στην Ελεονώρα Μελέτη αφού, χωρίς να το γνωρίζει εκείνη, είχε κανονίσει όλα τα διαδικαστικά για τον Θρησκευτικό τους γάμο, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε η βάφτιση της κόρης τους Αλεξάνδρα Ωκεανίς.

Η γνωστή παρουσιάστρια, που πραγματοποίησε τα δύο μυστήρια κάτω από άκρα μυστικότητα παρευρέθηκε σήμερα στο πλατό της εκπομπής με τους συνεργάτες της να την υποδέχονται πετώντας τις ρύζι.

Αφού προβλήθηκε στην εκπομπή Mega Καλημέρα ένα πολύ συγκινητικό βίντεο από την ιδιαίτερη αυτή στιγμή της παρουσιάστριας, στη συνέχεια η ίδια αποκάλυψε το παρασκήνιο γύρω από την έκπληξη του συζύγου της.

«Ένιωσα περίεργα, εγώ για μια βάφτιση πήγαινα. Συμπτωματικό ήταν που φόρεσα άσπρα. Ήταν από αυτές τις εκπλήξεις, τις πολύ όμορφες. Ο Θοδωρής είναι φανταστικός στις εκπλήξεις. Εμένα μου αρέσαν πολύ. Τόσο καιρό υπέγραφα αλλά δεν ήξερα ότι υπέγραφα και για τον γάμο» ανέφερε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη.

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι αποκάλυψε ότι ξαφνικά ο Θοδωρής Μαροσούλης σηκώθηκε και είπε στους καλεσμένους ότι θέλει να ζητήσει το χέρι της Ελεονώρας από τον πεθερό του. «Μείναμε όλοι με το στόμα ανοιχτό, λέγαμε αποκλείεται».

«Η Αλεξάνδρα ήταν δίπλα μας σε όλο το μυστήριο, χαρούμενη. Μας έλεγε “τώρα κάνετε ψέματα ή στα αλήθεια;”. Την επόμενη μέρα μου λέει “Δηλαδή παντρευτήκατε χθες; Κάνατε και μωράκι;”. Ο ιερέας και οι κουμπάροι το γνώριζαν μόνο. Επειδή όλο αυτό έγινε αυθόρμητα, ο Θοδωρής είχε κανονίσει μόνο τα απαραίτητα για να γίνει το μυστήριο.

Μετά δεν είχε κανονίσει τίποτα άλλο. Τον σήκωσα να χορέψουμε και του λέω σε κάποια φάση “το μόνο που δεν έχω είναι η τούρτα”. Δεν είχαμε ούτε ανθοδέσμη. Ο σύζυγος της Φλορίντα έψαξε λουλούδια και μου έφτιαξε την ανθοδέσμη. Ούτε ρύζι είχαμε, βρήκαμε κριθαράκι. Γαμήλια τούρτα δεν είχαμε και ο κουμπάρος ο Γιώργος το κανόνισε, έβαλε 7 τούρτες τη μία πάνω στην άλλη» αποκάλυψε η Ελεονώρα Μελέτη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This