Το rotation

Must Read

Είναι γεγονός ότι εδώ έχουμε χάσει την μπάλα όσον αφορά (και) τη σημασία των λέξεων. Έτσι, όλες οι εφημερίδες που σέβονται τον εαυτούς τους και τις… επιδοτήσεις Πέτσα μάς βομβάρδιζαν ότι ο κ. πρωθυπουργός προχώρησε σε rotation των προς υπουργοποίηση προσώπων.

Όταν λέμε rotation, τουλάχιστον στο ποδόσφαιρο, εννοούμε αυτό που κάνει ο Αλμέιδα και κάθε σοβαρός προπονητής. Δηλαδή βγάζει τον Βύντα και βάζει τον Μήτογλου, βγάζει τον Λιβάι και βάζει τον Βαν Φέερτ, βγάζει τον Αθανασιάδη και βάζει τον Στάνκοβιτς. Εδώ τι είδαμε;

Έκανε μεν rotation ο κ. Μητσοτάκης, αλλά σαν αυτό του βόλεϊ. Δηλαδή όλοι οι παλιοί μετακινήθηκαν σε διαφορετικά πόστα, με έναν ελάχιστο αριθμό νέων προσώπων, που δεν μετείχαν στα προηγούμενα σχήματα κι αυτοί αναπληρωματικοί (αναπληρωτές και υφυπουργοί).

Α, ναι. Ο κ. Μητσοτάκης άλλαξε και το πόστο του κ. Πιερρακάκη. Του πλέον επιτυχημένου υπουργού από τη Μεταπολίτευση και δώθε… Βέβαια, κανένας δεν έχει πάρει τη φανέλα στο σπίτι του. Μερικοί όμως την έχουν.

Και τέλος 63 υπουργοαναπληρωτοϋφυπουργοί πολλοί είναι βρε, παιδάκι μου. Η Κίνα των 1,4 δισ. κατοίκων έχει 26 υπουργούς. Η Ιταλία των 60.000.000 έχει 22. Ναι, αλλά εμείς είμαστε οι ξύπνιοι της παρέας.

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σούπερ Λίγκα: Με υπομονή και επιμονή ο Άρης 2-0 την Καλλιθέα και πάτησε κορυφή

Η Καλλιθέα αποδείχτηκε... σκληρό καρύδι για τον Άρη στο «Βικελίδης). Μπορεί να έπαιζε με παίκτη λιγότερο από 37' (δεύτερη...

More Articles Like This