Σασμός: Η Βασιλική χάνει τις αισθήσεις της και πέφτει πάνω στο τιμόνι με αίματα.

Must Read

Ο Μαθιός, έντρομος ότι η Βασιλική ετοιμάζεται να τον καταδώσει στην αστυνομία, καταρρέει μπροστά στην Καλλιόπη. Εκείνη προβαίνει σε μία κίνηση απελπισίας, για να την αποτρέψει, με αμφίβολα αποτελέσματα.

Η Άσπα αναχωρεί για την Αυστραλία, αποχαιρετώντας τους όλους. Η Βασιλική ζητά από τη Στέλλα κάτι που θα την εκπλήξει. Το ίδιο βράδυ, θέτει ένα ερώτημα στο Μαθιό, που θα τον φέρει σε ακόμη πιο δύσκολη θέση.

Η Αργυρώ, συντετριμμένη από την αναχώρηση της Άσπας, αναζητά παρηγοριά στον Αστέρη. Εκείνος της ετοιμάζει την πιο παραμυθένια έκπληξη!

Το τέλος της δεύτερης σεζόν προβλέπεται ανατριχιαστικό αφού θα έρθουν τα πάνω κάτω με τις εξελίξεις.

Σύμφωνα με το TV24 ο Ευθύμης θα πεθάνει στην αγκαλιά του Παύλου.

Ο Παύλος είναι στο γραφείο της Αιμιλίας όταν την ενημερώνουν πως ο Ευθύμης Φαρμάκης ευθύνεται για το μεγάλο χτύπημα στον Αντώνη και μάλιστα ότι η σφαίρα προοριζόταν για τη Μαρίνα. Η Αιμιλία του ζητά να μην τον εκδικηθεί. Το ίδιο και η Καλλιόπη, που συγκλονίζεται μεν όταν μαθαίνει τις πράξεις του σκοτεινού άντρα, όμως παρακαλεί τον Παύλο να μην βάψει τα χέρια του με το αίμα του κολλητού του και ν’ αφήσει την δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της.

Όμως το ίδιο βράδυ και όντας κρυμμένος σε μέρος που δεν γνωρίζει κανείς, ο Φαρμάκης θα τηλεφωνήσει στον παιδικό του φίλο και θα του ζητήσει να πάει να τον βρει. Ο Ευθύμης θα τα παραδεχτεί όλα, μεταξύ άλλων και το χτύπημα που έκανε την ημέρα του γάμου του Αντώνη. Έτσι λοιπόν σε μια ανύποπτη στιγμή θα πει στον φίλο του: «Ρε Παύλο, τι το συζητάμε τόση ώρα; Κάνε αυτό που ήρθες να κάνεις. Βοήθησε με, φίλε, σε παρακαλώ. Δεν αντέχω άλλο. Τελείωσα».

Εκείνη τη στιγμή ο Παύλος θα βγάλει το όπλο του. Θα τον σημαδέψει βουρκωμένος. «Σε αγάπησα σαν αδελφό μου. Μην το ξεχάσεις ποτέ αυτό. Θέλω να είσαι καλά», θα πει ο Ευθύμης και ο Παύλος θα τον παρακαλέσει να σταματήσει να μιλάει. Με δάκρυα στα μάτια, ανίκανος να κάνει αυτό για το οποίο πήγε, αφήνει το όπλο να πέσει από τα χέρια του. Ο Ευθύμης αγριεύει, βγάζει το δικό του όπλο και το ακουμπάει στο μέτωπο του Παύλου λέγοντάς του: «Τελείωσε τώρα αυτό που ήρθες να κάνεις. Δεν πρόκειται να μπω φυλακή. Αν δεν με τελειώσεις, θα σε τελειώσω εγώ και μετά θα πάω να τελειώσω τη Μαρίνα».

Ο Παύλος αυτόματα βγάζει ένα μαχαίρι και του το χώνει στην κοιλιά. «Ετσι μπράβο, κι άλλο», του λέει ο Ευθύμης. Ακολουθεί και δεύτερη και τρίτη μαχαιριά. «Σε ευχαριστώ, πόσο σε ευχαριστώ να ’ξερες». Ο Παύλος καταρρακωμένος σπαράζει. Βγάζει μια κραυγή, αγκαλιάζει τον κολλητό του και τον αποχαιρετά.

Στο μεταξύ η Καλλιόπη και η Βασιλική συζητούν και μάλιστα η πρώτη θα πει στη νύφη της πως από τον έρωτά της με τον Μαθιό θα πρέπει να γεννηθεί ένα παιδί. «Δεν είμαι σίγουρη πια», θα πει η Βασιλική και θα συνεχίσει: «Γιατί είπες του Μαθιού για την απόπειρα που είχα κάνει τότε; Το ξέρεις ότι μπορεί αυτή να είναι η αιτία που σκότωσε τον Στεφανή;». Ο Νικηφόρος από το διπλανό δωμάτιο κλονίζεται αλλά δεν εμφανίζεται περιμένοντας να μάθει και άλλα. «Η αιτία ήταν η αγάπη του για σένα. Αυτό πρέπει να καταλάβεις Βασιλική και να του το συγχωρήσεις επιτέλους. Να σφίξεις τα δόντια και να ξεπεράσεις τα όριά σου. Ο γιος μου πήρε μεγάλο κρίμα για σένα. Φονιάς εγίνηκε για να σε σώσει και μαζί και το παιδί σου», της λέει.

Ο Νικηφόρος μπαίνει μέσα στο δωμάτιο τρομαγμένος. «Τι έκανε λέει;», τις ρωτά αλλά εκείνες σαστίζουν. Μάταια προσπαθούν να τον πείσουν ότι δεν κατάλαβε καλά. Φεύγει σαν σίφουνας και εκείνη τη στιγμή καλεί τον Μαθιό ρωτώντας τον πού είναι. Ο Μαθιός είναι στο μαντρί και του το λέει.

Ο γιος της Βασιλικής τρέχει σαν τρελός με το αυτοκίνητο και τελικά φτάνει μπροστά του, μαρσάροντας. «Εσύ είσαι ρε ο φονιάς του πατέρα μου;», τον ρωτά και ο Μαθιός αιφνιδιάζεται. «Μίλα ρε, πες μου την αλήθεια σαν άντρας, εσύ τον σκότωσες;», επαναλαμβάνει και ο Μαθιός βουρκώνει. «Ολο το οικοδόμημα που είχα φτιάξει μέσα μου για σένα κατέρρευσε, κι εγώ μαζί του. Ησουν ο άνθρωπος που ήθελα να μοιάσω μεγαλώνοντας. Ο ήρωάς μου. Και αποδείχτηκες ένας ψεύτης. Πώς μπόρεσες τόσα χρόνια να ζεις μαζί μας; Να με κοιτάς στα μάτια και να μου το παίζεις αθώος ενώ έφαγες τον πατέρα μου για να του πάρεις τη θέση; Να πας στον διάολο, να πεθάνεις όπως πέθανες κι εμένα», του φωνάζει με μίσος. Ο Μαθιός ένα πράγμα καταφέρνει να του πει: «Κάν’ το, Νικηφόρε. Αν πιστεύεις ότι αυτό μου αξίζει, κάν’ το». Το βλέμμα του είναι παγωμένο, δάκρυα τρέχουν από τα μάτια του και ο ήχος του πυροβολισμού ταράζει τον αέρα της Κρήτης.

Όσο και αν προσπαθούν Βασιλική και Καλλιόπη να σταματήσουν τον Νικηφόρο από τη στιγμή που εκείνος μαθαίνει για το έγκλημα του Μαθιού, δεν τα καταφέρνουν. Το νεαρό αγόρι φεύγει βολίδα με το αυτοκίνητο και ενώ η Καλλιόπη νιώθει να καταρρέει, λέει στη νύφη της να τρέξει για να τον προλάβει πριν γίνει μεγαλύτερο κακό. Η Βασιλική μπαίνει στο αυτοκίνητο και τρέχει σαν τρελή για να φτάσει και εκείνη με τη σειρά της στο μαντρί. Το σημείο που σκοτώθηκε και ο Στεφανής. Το μόνο που βλέπει μπροστά της είναι η σωτηρία του γιου της και του άντρα που αγαπά. Δυστυχώς όμως δεν θα αργήσει να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου της στους ανώμαλους δρόμους του χωριού. Χάνει τις αισθήσεις της και πέφτει πάνω στο τιμόνι με αίματα. Το μόνο που ακούγεται είναι η κόρνα του οχήματος που ηχεί παρατεταμένα.

Η Ντίνα θα συλλάβει τον Βαγγέλη

Τον αγάπησε με πάθος αλλά όταν έρθει η στιγμή, η Ντίνα θα φορέσει τις χειροπέδες στον Βαγγέλη Πανταζή, τον βοηθό του Ευθύμη Φαρμάκη. Ολα θα ξεκινήσουν από τη στιγμή που η βοηθός του Αντώνη θα βρει στο σπίτι τού Βαγγέλη ένα μπλουζάκι με αίματα.

Θα το στείλει κατευθείαν για έλεγχο και όταν της επιβεβαιώσουν πως το αίμα ανήκει στον Ξαξίρη, τον άντρα από τα Γιάννενα που βρέθηκε θαμμένος στο βουνό, θα βρεθεί έξω από την πόρτα του πρώην της. «Σε αγαπούσα και δεν ήθελα να σε χάσω. Προσπάθησα πολλές φορές να το κόψουμε αλλά δεν τα κατάφερα. Αν με αφήσεις ελεύθερο, δεν σου υπόσχομαι ότι δεν θα το ξανακάνω. Αφήνω σε σένα την απόφαση», της λέει εκείνος και η Ντίνα φορώντας του τις χειροπέδες, του λέει: «Νομίζω πως ο εαυτός σου είναι πιο επικίνδυνος για σένα. Κι επειδή κι εγώ σε αγάπησα, τουλάχιστον έτσι θα έχω μια ελπίδα πως θα καταλάβεις τι έκανες. Και θα προσπαθήσεις να αλλάξεις». Ο Σταύρος είναι παρόν και παθαίνει σοκ βλέποντας τον αδελφό του με τις χειροπέδες. Το μόνο που τους μένει είναι να αγκαλιαστούν και να αποχαιρετίσουν ο ένας τον άλλον.

Η Αργυρώ και επίσημα… κυρία Σταματάκη

Η συγκατοίκηση της Αργυρώς με την Καλλιόπη δεν θα πάει ιδιαίτερα καλά και αυτό γιατί η δεύτερη θα πάρει το εγγόνι της και θα πάνε μια μεγάλη βόλτα. Τόσο μεγάλη που θα επιστρέψουν στο σπίτι στις 9 το βράδυ. Αστέρης και Αργυρώ θα ζήσουν ώρες αγωνίας, οπότε όταν τελικά η «καπετάνισσα» γυρίσει, το ζευγάρι όχι απλά θα μαζέψει τα πράγματά του και θα βρεθεί στο πατρικό της Αργυρώς αλλά και την επόμενη μέρα θα πάει στην εκκλησία του παπα-Μιχάλη με τη Μαρίνα για να παντρευτεί. Η Καλλιόπη, που λίγες ημέρες πριν θα έχει δει στον ύπνο της τη γιαγιά Σταματάκαινα να της επισημαίνει ότι η κατάρα είναι ενεργή, θα αργήσει πολύ να μάθει για τον γάμο του μικρού της γιου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This