Η Δανάη Μπάρκα έβαλε στη θέση της, follower, για το «εμετικό» μήνυμα που της έστειλε

«Καταντάς πέρα από περίγελος ένα από τα πιο αξιολύπητα άτομα που μπορεί κανείς να συναντήσει»

Must Read

Η Δανάη Μπάρκα παρόλο που έχει παραπανίσια κιλά, έχει συμφιλιωθεί με την εικόνα της και φαίνεται πως αγαπάει τον εαυτό της.

Πολλές είναι οι φορές μάλιστα που η παρουσιάστρια του Mega αναρτά στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram φωτογραφίες της, που ενισχύουν και προωθούν το body positivity.

Το γεγονός όμως αυτό φαίνεται πως δυσανασχετεί μερικούς από τους ακόλουθούς της. Μία follower της μάλιστα της το εξέφρασε με πολύ άσχημο τρόπο.

«Στην προσπάθειά σου να δείξεις ότι είσαι ακομπλεξάριστη, καταντάς πέρα από περίγελος ένα από τα πιο αξιολύπητα άτομα που μπορεί κανείς να συναντήσει. Είσαι γεμάτη πληγές και κόμπλεξ. Απευθύνσου σε έναν ψυχίατρο και στη συνέχεια σε έναν διαιτολόγο. Πας να μας πλασάρεις τώρα τα ξύγκια φυσιολογικό και όμορφο» έγραψε η εν λόγω κυρία στην Δανάη Μπάρκα.

Η παρουσιάστρια τότε της απάντησε «Ευτυχώς τουλάχιστον αγαπάτε τη μαμά μου».

Στην συνέχεια όμως η κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου, δημοσίευσε το εν λόγω μήνυμα δίνοντας την δική της απάντηση στο κακόβουλα σχόλια.

«Είσαι μια γλυκύτατη ύπαρξη με ευαισθησία και ενσυναίσθηση. Ναι εγώ θέλω ψυχολόγο επειδή αγαπάω εμένα… εσύ δεν θες καθόλου που στέλνεις σε ανθρώπους εμετικά μηνύματα. Είσαι υγιής, αγαπάς τον εαυτό σου και τους γύρω σου και είσαι χρήσιμη στην κοινωνία γιατί απενοχοποιείς ανθρώπους και καταστάσεις. Ευχαριστούμε για το έργο σου στην ανθρωπότητα», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This