Σασμός spoiler: Η Καλλιόπη παθαίνει εγκεφαλικό – Ο Παύλος θα φύγει από την Άνω Ποριά

Must Read

Ο Δημήτρης Λάλος, γνωστός σε όλους ως Μαθιός από την πετυχημένη σειρά του Alpha «Σασμός», σε πρόσφατη συνέντευξη του είχε αποκαλύψει ότι το τελευταίο επεισόδιο της σειράς θα βαφτεί με κόκκινο χρώμα, καθώς, όπως είχε πει χαρακτηριστικά, «θα έχει αίμα και αγάπη».

Κι έτσι θα γίνει αφού σύμφωνα με το TiviSirial, το τέλος για τον Ευθύμη έχει έρθει. Η αστυνομία είναι στα ίχνη του και ο Παύλος παλεύει μέσα του για το αν πρέπει να τον βρει και να του αφαιρέσει τη ζωή, όπως του είχε τάξει πριν καιρό. «Αν μάθω πως εσύ χτύπησες τον Αντώνη, από τα χέρια μου θα πας», του είχε πει. Ο Φαρμάκης κρυμμένος σε μια τοποθεσία που δεν γνωρίζει κανείς, θα καλέσει στο κινητό του τον Παύλο και θα του ζητήσει να πάει να τον βρει, μάλλον για να τον λυτρώσει μια ώρα γρηγορότερα.

Οι δύο άντρες θα συναντηθούν και κανένα ψέμα δεν θα είναι ικανό να μπει πλέον ανάμεσά τους. Ο Ευθύμης θα παραδεχτεί τις πράξεις του και στο τέλος της κουβέντας τους θα παρακαλέσει τον παιδικό του φίλο να κάνει αυτό για το οποίο πήγε. «Ρε Παύλο, τι το συζητάμε τόση ώρα; Κάνε αυτό που ήρθες να κάνεις. Βοήθησε με, φίλε, σε παρακαλώ. Δεν αντέχω άλλο. Τελείωσα. Δεν πρόκειται να μπω φυλακή. Αν δεν με τελειώσεις, θα σε τελειώσω εγώ και μετά θα πάω να τελειώσω τη Μαρίνα». Ο Παύλος αυτόματα βγάζει ένα μαχαίρι και του το χώνει στην κοιλιά. «Ετσι μπράβο, κι άλλο», του λέει ο Ευθύμης. Ακολουθεί και δεύτερη και τρίτη μαχαιριά. «Σε ευχαριστώ, πόσο σε ευχαριστώ, να ’ξερες». Ο Παύλος καταρρακωμένος σπαράζει. Βγάζει μια κραυγή, πέφτει κάτω έχοντας αγκαλιά τον κολλητό του και τον αποχαιρετά.

Την ίδια ώρα, η Βασιλική μιλά με την πεθερά της για τον Μαθιό και το έγκλημά του. «Η αιτία που έκανε τον Μαθιό να σκοτώσει τον Στεφανή ήταν η αγάπη του για σένα. Αυτό πρέπει να καταλάβεις Βασιλική και να του το συγχωρήσεις επιτέλους. Να σφίξεις τα δόντια και να ξεπεράσεις τα όριά σου. Ο γιος μου πήρε μεγάλο κρίμα για σένα. Φονιάς εγίνηκε για να σε σώσει και μαζί και το παιδί σου», της λέει. Καμία από τις δύο δεν μπορεί να φανταστεί ότι ο Νικηφόρος είναι στο διπλανό δωμάτιο και ακούει την κουβέντα τους, οπότε όταν εμφανίζεται και τις ρωτά «τι έκανε ο Μαθιός;», εκείνες σαστίζουν. Φεύγει σαν σίφουνας και πάει να τον βρει στο μαντρί που βρίσκεται.

Ο γιος της Βασιλικής τρέχει σαν τρελός με το αυτοκίνητο και τελικά φτάνει μπροστά του. Ο Μαθιός καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά. «Εσύ είσαι ρε ο φονιάς του πατέρα μου; Πες μου την αλήθεια σαν άντρας, εσύ τον σκότωσες;», επαναλαμβάνει και ο Μαθιός βουρκώνει. «Ολο το οικοδόμημα που είχα φτιάξει μέσα μου για σένα κατέρρευσε, κι εγώ μαζί του. Ησουν ο ήρωάς μου. Και αποδείχτηκες ένας ψεύτης. Να πας στον διάολο, να πεθάνεις όπως πέθανες κι εμένα», του λέει με μίσος. Ο Μαθιός ένα πράγμα καταφέρνει να του πει: «Κάν’ το, Νικηφόρε. Αν πιστεύεις ότι αυτό μου αξίζει, σκότωσέ με». Ο ήχος του πυροβολισμού ταράζει και τους δύο.

Η μητέρα του Νικηφόρου θα τρέξει πίσω του να εμποδίσει το έγκλημα που είναι σίγουρη πως θα κάνει από τη στιγμή που θα μάθει την αλήθεια για τον Μαθιό. Όμως δεν θα καταφέρει να τον φτάσει. Αντίθετα, τρέχοντας με ιλιγγιώδη ταχύτητα στους στενούς δρόμους της Ανω Ποριάς, θα χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου της, θα χτυπήσει στο κεφάλι και μοιραία θα χάσει τις αισθήσεις της.

Γεμάτη αίματα θα πέσει πάνω στο τιμόνι του οχήματος, χτυπώντας παρατεταμένα την κόρνα του. Τη χτυπημένη Βασιλική θα ανακαλύψει αρκετή ώρα αργότερα ένας περαστικός αφού Μαθιός και Νικηφόρος παλεύουν για τη ζωή τους στο μαντρί και δεν έχουν ιδέα για την κακή τύχη της γυναίκας. Στο μεταξύ η Καλλιόπη, μόνη στο σπίτι και γνωρίζοντας πως η ζωή του παιδιού της κρέμεται ίσως από μια κλωστή, παθαίνει εγκεφαλικό.

Μετά την δολοφονία του Φαρμάκη ο Παύλος παίρνει την απόφαση να φύγει από το χωριό. Σύμφωνα με το TV24 στον τρίτο κύκλο θα δούμε την Αιμιλία να προσπαθεί να σώσει τον Παύλο από το να μπει φυλακή και θα τα καταφέρει αλλά ο αγαπημένος της θελει να αφήσει πίσω του τα όσα συνέβησαν και θα φύγει πάλι από κοντά της.

«Σου το ορκίζομαι δεν θα βάψω ξανά τα χέρια μου με αίμα. Έχω τελειώσει με αυτά, Αιμιλία. Ήρθα στην Ανω Ποριά για να πάρω εκδίκηση, στην πορεία όμως όλα άλλαξαν μέσα μου», είχε πει πριν καιρό στην πρώην γυναίκα του και εκείνη είχε πιστέψει ότι ο Παύλος δεν θα πάρει στο μέλλον τον νόμο στα χέρια του.

Όπως είδαμε όμως στο τελευταίο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου, όλα άλλαξαν όταν έμαθε πως ο παιδικός του φίλος, Ευθύμης Φαρμάκης, όχι μόνο ευθύνεται για το χτύπημα στον γάμο του Αντώνη με τη Μαρίνα αλλά και ότι στόχος του εξαρχής ήταν η ξαδέλφη του. Για την ακρίβεια, όταν ο Ευθύμης τον κάλεσε να μιλήσουν και τελικά παραδέχτηκε τα πάντα, τον μαχαίρωσε τρεις φορές, ξεπλένοντας έτσι την τιμή της οικογένειάς του. Μετά το φονικό όμως, όλα αλλάζουν. Η Αιμιλία θα ασχοληθεί προσωπικά με το ζήτημα του Παύλου και φυσικά θα κάνει τα πάντα για να τον σώσει, παρόλο που εκείνος δεν θα της το ζητήσει.

«Δεν θέλω να μπεις στη φυλακή, Παύλο. Δεν θα το αντέξω. Θα κάνω τα πάντα για να σωθείς. Άλλωστε ο Ευθύμης δεν έκανε λίγα. Θα έλεγε κανείς πως πήγαινε γυρεύοντας. Εσύ όμως δεν θα περάσεις τη ζωή σου μόνος, πίσω από τα σίδερα για τις δικές του αμαρτίες», θα του πει και θα τον συγκινήσει. «Αιμιλία, δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα για μένα. Εγώ είμαι ήσυχος με τη συνείδησή μου και κάθε βράδυ θα κοιμάμαι χωρίς τύψεις. Είχα πει άλλωστε και στον ίδιο τι θα κάνω όταν μάθω ποιος ευθύνεται για το χτύπημα αλλά δεν με σεβάστηκε», θα της στο γραφείο της, όπου και θα βρεθεί λίγες ώρες μετά το χτύπημα στον Φαρμάκη, σκηνές που θα παρακολουθήσουμε το φθινόπωρο στον τρίτο κύκλο της σειράς. Η εισαγγελέας της Κρήτης όμως δεν θα τον ακούσει.

Με τη βοήθεια του Αντώνη Φραγκιαδάκη θα ισχυριστούν πως ο ένοχος βρισκόταν σε νόμιμη άμυνα αφού μάλιστα θα βρουν και το όπλο στην κατοχή του Ευθύμη, και θα απαλλαγεί των κατηγοριών. Ο Παύλος όμως δεν θα αντέξει να ζει για πολύ στο χωριό αυτό αφού όλα γύρω του θα έχουν αλλάξει και θα τον πληγώνουν. «Μη φύγεις, Παύλο. Τώρα πλέον έχουμε ο ένας τον άλλον. Δώσαμε μια υπόσχεση με την Αιμιλία, να μην αφήσουμε ποτέ ο ένας τον άλλον», θα τον παρακαλέσει και ο Δημήτρης, όμως εκείνος θα έχει πάρει τις αποφάσεις του, σαν από καιρό. «Και από μακριά, κοντά μου θα σας έχω, ειδικά εσάς τους δύο. Τελείωσα εδώ, Δημητρό, είναι η ώρα μου να αποχωρίσω», θα πει.

Το ίδιο όμως θα τον παρακαλέσει και η Μαρίνα: «Παύλο, θέλω να μείνεις εδώ, χωρίς εσένα σασμός δεν γίνεται. Έχεις αναλάβει να φέρεις την ειρήνη, μείνε μαζί μας, σε χρειαζόμαστε». «Μην ανησυχείς ξαδέλφη, δεν θα φύγω έτσι. Εχω πολλά ακόμα να τακτοποιήσω. Δεν θα σας αφήκω στο έλεος του θεού», θα την καθησυχάσει. Και όντως ο Παυλής, αφού κάνει κάποιες συζητήσεις με τους Σταματάκηδες, ετοιμάζεται για να φύγει μακριά χωρίς να δώσει υπόσχεση για επιστροφή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This