Πιο καυτή και από τον «Κλέωνα» η Εβίτα Χουντάλα!

Τα αποκαλυπτικά μαγιό της ξανθιάς καλλονής που κάνουν τους followers να παραμιλούν

Must Read

Ποιος «Κλέων»; Η Εβίτα Χουντάλα είναι πιο θερμή κι από τον καύσωνα, με αποτέλεσμα να… τσουρουφλίζει τους χιλιάδες followers της στο Instagram μέσα από τις extra hot φωτογραφίες της με αποκαλυπτικά μαγιό που ανεβάζει στον επίσημο λογαριασμό της.
Η ξανθιά καλλονή με τις θανατηφόρες αναλογίες φαίνεται, ωστόσο, ότι ζεσταίνεται πολύ και η ίδια, αφού ο υδράργυρος έχει ξεπεράσει πια τους 40 βαθμούς, με αποτέλεσμα να έχει περιορίσει τις μετακινήσεις της στις απολύτως απαραίτητες, όπως επίσης και τα… ρούχα της!

Ακραία ζέστη

Η Εβίτα μάχεται το κύμα ακραίας ζέστης που σαρώνει τη χώρα αυτές τις ημέρες κάνοντας τις βουτιές της σε μια πριβέ πισίνα και ανεβάζοντας στα social media τα σχετικά αποδεικτικά «κλικ», δίχως όμως να αποκαλύπτει την τοποθεσία των διακοπών της, αφού θέλει και την ησυχία της.

Φυσικά, οι εικόνες της sexy Εβίτας δίπλα ή μέσα στην πισίνα έχουν την αντίθετη επίδραση στους διαδικτυακούς fans της. Τους κάνουν, δηλαδή, να… καίγονται παραπάνω, «σαν την πυρωμένη άμμο», όπως λέει κι ένα γνωστό τραγουδάκι, και να της γράφουν κολακευτικά σχόλια όπως «κορμάρα», «κουκλάρα», «θεάρα».

Πολυσχιδής ως προσωπικότητα, η Εβίτα έχει ασχοληθεί κατά καιρούς με πολλά πράγματα, καταγράφοντας επιτυχίες σε αρκετούς τομείς. Πέρα από χορεύτρια και δασκάλα χορού με επταετή θητεία στο Αμερικανικό Κολλέγιο, έχει υπογράψει στο παρελθόν δικές της συλλογές με ρούχα και εσώρουχα, ασχολείται ενεργά με το personal training, ενώ πέφτουν βροχή και οι προτάσεις για μόντελινγκ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This