Ο Παράδεισος των κυριών: Ο «σωτήρας» Σίμος έβαλε το χεράκι του για να καταστραφεί ο Παράδεισος

Δεν είναι τελικά γιος της Δωροθέας...

Must Read

Όπως θα δούμε στον β΄ κύκλο της σειράς που θα κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο, αυτός που θα εμφανιστεί σαν από μηχανής θεός και θα βοηθήσει να ξαναφτιαχτεί ο «Παράδεισος», θα είναι ένα νέο πρόσωπο, ο Σίμος, τον οποίο υποδύεται ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος.

Όπως μας αποκαλύπτει το TiviSirial, o Σίμος είναι ανιψιός της Όλγας, ο γιος της αδελφή της, της Δωροθέας, την οποία υποδύεται η σπουδαία ηθοποιός Ειρήνη Δράκου. Ας πάρουμε όμως τα γεγονότα με τη σειρά. Η Δωροθέα έρχεται στην Ελλάδα από την Αυστρία μαζί με τον γιο της τον Σίμο και τον πλούσιο άντρα της, τον οποίο υποδύεται ο Γιάννης Νταλιάνης. Αμέσως δείχνουν ενδιαφέρον να επενδύσουν κάποια χρήματα στο να φτιαχτεί από την αρχή ο «Παράδεισος» και αυτή η λύση δείχνει να είναι η πιο συμφέρουσα για τον Ντίνο την οποία φυσικά δέχεται.

Έτσι ο Σίμος πατάει το πόδι του στον «Παράδεισο» κι εκεί γνωρίζεται με την Αμαλία, την οποία αρχίζει να φλερτάρει βάζοντας σκοπό στη ζωή του να καταφέρει να την κάνει δική του. Αυτό όμως που κανείς δεν ξέρει είναι η σχέση που έχει ο Σίμος με τη Βικτώρια και την εμπλοκή του στην καταστροφή του «Παραδείσου». Γιατί ο Σίμος με τη Βικτώρια ήταν αυτοί που έβαλαν να κάψουν το κατάστημα, ο καθένας για τους δικούς του προσωπικούς λόγους.

Ο Σίμος (Δημήτρης Γκοτσόπουλος) είναι ένας ευγενικός νέος, ένα καλό παιδί με αγγελικό πρόσωπο. Είναι ή έτσι δείχνει; Τίποτα πάνω του δεν είναι όπως φαίνεται. Ο Σίμος, όπως θα δούμε, είναι ένας υποχθόνιος τύπος, ο οποίος έχει έναν πολύ σημαντικό σκοπό, να καταστρέψει τον Ντίνο. Σύμφωνα με το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ του Tv24 και όπως θα δούμε, είναι μπλεγμένος στο σατανικό σχέδιο της Βικτώριας που είχε σαν αποτέλεσμα να καεί ο «Παράδεισος». Εξάλλου με τη Βικτώρια, όπως θα διαπιστώσουμε στον νέο κύκλο, έχουν μια ιδιαίτερη σχέση. Η Βικτώρια είναι νονά του και του έχει αλλά και της έχει μεγάλη αδυναμία. Αυτό όμως που κρύβεται πίσω από αυτή τη σχέση είναι ακόμα πιο δυνατό και περίπλοκο…

Την ίδια όμως ανίερη συμμαχία έχει συνάψει και με τη μάνα του, τη Δωροθέα, η οποία επίσης έχει τα δικά της σκοτεινά σχέδια σχετικά με την περιουσία της Όλγας, με την οποία όπως θα δούμε θα μένουν και μαζί στο ίδιο σπίτι. Στο ίδιο μήκος κύματος είναι ο πατέρας του Σίμου, ο Χρήστος Πολύζος. Ο Χρήστος είναι ένας αδίστακτος επιχειρηματίας, ακόμα πιο σκληρός και από τον ανελέητο Αποστόλη. Οχι μόνο δεν σταματάει πουθενά, αλλά δεν έχει θέμα να τα βάλει ακόμα και με τον νόμο, καθώς διαθέτει γνωριμίες και έχει διασυνδέσεις με υψηλά πρόσωπα, επιχειρηματικά και πολιτικά. Μάλιστα όλη μαζί η οικογένεια μένει με την Ολγα και τον Πάρη.

Αυτό όμως που έχει ιδιαίτερη σημασία είναι ότι ο Σίμος δεν είναι δικό τους παιδί. Η Δωροθέα και ο Χρήστος, οι οποίοι μάλιστα είναι χωρισμένοι, έχουν υιοθετήσει τον Σίμο, φυσικά από το ίδρυμα της Βικτώριας με τη βοήθειά της. Το θέμα όμως είναι ότι πρόκειται για μια από τις πολλές παράνομες υιοθεσίες που έχει κάνει ή ο Σίμος είναι γιος κάποιου κοντινού του ανθρώπου;

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This