Μαρία Εκμεκτσίογλου: «Στον πρώτο μου γάμο βίωσα ανυπόφορες καταστάσεις»

«Δεν έχω περιθώρια για άλλα τραύματα»

Must Read

Η Μαρία Εκμεκτσίογλου θεωρείται μία από τις πιο πετυχημένες σεφ της πόλης. Η μαγείρισσά με καταγωγή από την Κωνσταντινούπολη, είναι πολύ γνωστή και έχει κερδίσει τη αγάπη του κόσμου με τις απλές συνταγές της καθώς μπορεί να τις εκτελέσει εύκολα ακόμη και κάποιος που δεν είναι επαγγελματίας μάγειρας.

Η ίδια προσπαθεί να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. αυτό όμως που έχει γίνει γνωστό είναι πως έχει κάνει δύο γάμους, ενώ και τις δύο φορές έχει χωρίσει.

Η ίδια δηλώνει περήφανη μητέρα τριών γιων τους οποίους δεν μπορεί να αποχωριστεί. Ο ένας μάλιστα από τους τρεις γιους της παντρεύτηκε κρυφά από εκείνη προκειμένου να δεχτεί τη γυναίκα που αποφάσισε να έχει στο πλευρό του.

Δείτε επίσης: Πασχάλης Αφθονίδης: Δείτε το γιο της Μαρίας Εκμεκτσίογλου που είναι επίσης μάγειρας

Και ενώ αποφεύγει να μιλάει για τους πρώην συζύγους της, η γνωστή μαγείρισσα, καθηγήτρια γαστρονομίας και συγγραφέας μίλησε στο περιοδικό Gala για για τον πρώτο της γάμο στον οποίο όπως είπε χαρακτηριστικά βίωσε ανυπόφορες καταστάσεις, οι οποίες ωστόσο την βοήθησαν να γίνει πιο δυνατή.

Λίγα χρόνια αργότερα έφυγες από τον πρώτο σου γάμο, σχεδόν με κινηματογραφικό τρόπο, χωρίς να υπολογίσεις τις συνέπειες.

Δεν υπολόγισα τίποτα και κυρίως τις οικονομικές συνέπειες. Έφυγα χωρίς να πάρω ούτε τα δικά μου περιουσιακά στοιχεία. Όμως η πίστη μου στον θεό και η δύναμη της ψυχής μου με βοήθησαν να βρω πολύ γρήγορα το δρόμο μου.

Βίωσες ψυχολογική κακοποίηση στον πρώτο γάμο σου;

Ναι. Βίωσα ανυπόφορες καταστάσεις. Αν δεν τις αντιμετώπιζα, δεν θα έφευγα από το γάμο μου. Αγαπώ την οικογένεια, γι’ αυτό και έκανα τρία παιδιά. Εκ των υστέρων, βεβαίως, οι σχέσεις με τον πρώην σύζυγό μου αποκαταστάθηκαν.

Τον συγχώρησες;

Βάζω ένα ερωτηματικό σε αυτό. Όλα όσα έζησα μέσα στο γάμο μας έγιναν η αιτία να γίνω δυνατή. Το κακό είναι ότι για να το πετύχω έχτισα ένα τείχος απροσπέλαστο γύρω μου. Δεν επιτρέπω σε κανέναν να μπαίνει στη ψυχή μου. Δεν έχω περιθώρια για άλλα τραύματα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This