Ο Παράδεισος των κυριών: Ο Ντίνος ζηλεύει το ενδιαφέρον που δείχνει ο Σίμος για την Αμαλία

Αρχίζει να έχει αμφιβολίες για τις επιλογές του!

Must Read

Όταν ο Σίμος εισβάλλει στον «Παράδεισο» και εγκαθίσταται στο γραφείο του, ο Ντίνος έρχεται αντιμέτωπος με μια νέα πραγματικότητα.

Θα χρειαστεί να τον «ανταγωνιστεί» ώστε να υπερασπιστεί την επιχείρηση και τη φήμη του, ενώ, σύμφωνα με τις πληροφορίες που μας δίνει το Τηλέραμα, το ερωτικό ενδιαφέρον του γοητευτικού Σιμού για την Αμαλία θα ξυπνήσει μέσα του συναισθήματα που ο ίδιος είχε λησμονήσει... Η Αμαλία όμως κρύβει ένα συνταρακτικό μυστικό και θα κάνει τα πάντα για να το προστατέψει. Μια μεγάλη μάχη αρχίζει και οι συνέπειες και για τους τρεις θα είναι ανυπολόγιστες. Ποιες όμως είναι οι αληθινές προθέσεις του Σίμου και τι κρύβει;

Ο «Παράδεισος» έγινε συντρίμμια. Το όνειρο του Ντίνου έγινε στάχτες την ημέρα του γάμου του… Κι όμως! Με τη Μιράντα στο πλάι του, βρίσκει το κουράγιο να αγωνιστεί ξανά από την αρχή. Χρειάζεται όμως κι άλλη βοήθεια. Κυρίως οικονομική. Έτσι, στη ζωή του Ντίνου και της Μιράντας, αλλά και όλων όσοι εργάζονται στο πολυκατάστημα, εισβάλλει ο Σίμος Πολύζος (τον υποδύεται ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος). Και τότε όλα αλλάζουν… Γιατί ο Ντίνος αναγκάζεται να έρθει αντιμέτωπος με μια νέα πραγματικότητα, που θα τον σοκάρει και θα ανατρέψει για ακόμα μια φορά τη ζωή του.

Ο νεαρός άντρας θα καταφθάσει στον «Παράδεισο» σαν… κομήτης – και κατά κάποιον τρόπο ως «σωτήρας» και από μηχανής θεός. Η βοήθειά του προκειμένου να αναγεννηθεί το πολυκατάστημα θα είναι πολύτιμη, όπως και το «αντάλλαγμα» που θα ζητήσει για τις υπηρεσίες τόσο τις δικές του όσο και των γονιών του. Και φυσικά θα ανταμειφθεί γενναιόδωρα. Ο γοητευτικός επιχειρηματίας Σίμος Πολύζος σύντομα θα αποκτήσει το δικό του γραφείο μέσα στον «Παράδεισο» και πολύ γρήγορα θα αρχίσει να έχει ισχυρό λόγο στις κινήσεις και στα σχέδια του Ντίνου για την επέκταση της δουλειάς και της επιχείρησης. Με αέρα κοσμοπολίτικο, καθώς ζούσε στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Αυστρία, έχει καταφθάσει στην Αθήνα μαζί με τους θετούς γονείς του… Γιατί ναι, ο Σιμός είναι υιοθετημένος. Μητέρα του είναι η αδελφή της Όλγας, η Δωροθέα (την υποδύεται η Ειρήνη Δράκου), και πατέρας του ο Χρήστος (τον υποδύεται ο Γιάννης Νταλιάνης), ενώ νονά του είναι η… Βικτόρια, η οποία εξακολουθεί να είναι η βασική ύποπτη για τον εμπρησμό του «Παραδείσου».

Όταν λοιπόν η Δωροθέα και ο Χρήστος προτείνουν στον Ντίνο να επενδύσουν μέρος των χρημάτων και της περιουσίας τους στον «Παράδεισο», εκείνος, σε δεινή θέση μετά την οδυνηρή καταστροφή, δέχεται τη βοήθειά τους. Τότε μπαίνει στη ζωή του ο γιος τους, ο Σίμος.

Έτσι, ο Ντίνος για πρώτη φορά αποκτά έναν πολύ δυνατό «ανταγωνιστή» μέσα στον ίδιο χώρο… Μέσα στην ίδια του την επιχείρηση, θα δει έναν άλλον δυναμικό άντρα να διεκδικεί και να κερδίζει έδαφος με αλματώδεις κινήσεις. Αυτό όμως θα είναι μονάχα η αρχή…

Τον τελευταίο καιρό είδε τη ζωή της να ανατρέπεται από πλήθος αποκαλύψεων που ακόμα δυσκολεύεται να συνειδητοποιήσει. Πατέρας της στην πραγματικότητα είναι ένα αποτρόπαιο πλάσμα, ένας συστηματικός κακοποιητής, ένας βιαστής, ο νεκρός πια Χρηστίδης, ενώ αληθινή της μητέρα η Μιράντα… Η γυναίκα που, μέχρι την αποκάλυψη του μεγάλου μυστικού, ήταν η μεγάλη αντίζηλός της για την καρδιά του Ντίνου… Η Αμαλία, παραμονές του γάμου της μητέρας της με τον Ντίνο, βρέθηκε με την καρδιά συντρίμμια, να μην ξέρει ποια απόφαση να πάρει… Και τελικά αποφάσισε, παρά τον πόνο και τη συντριβή της, να διατηρήσει τη σιωπή της, να κάνει πίσω και να αφήσει τη Μιράντα να ευτυχήσει… Η ίδια όμως; Η ίδια εξακολουθεί να ζει στη σκιά του Ντίνου, στη σκιά του «Παραδείσου», και προσπαθεί μέσα από τη δουλειά της να ξεχαστεί και να συνεχίσει τη ζωή της. Ώσπου καταφθάνει ο Σίμος Πολύζος…

Είναι γοητευτικός και ελεύθερος. Έχει έρθει στην Αθήνα από το εξωτερικό χωρίς να κουβαλάει στις αποσκευές του την παραμικρή συναισθηματική «δέσμευση». Ή έτσι τουλάχιστον νομίζουμε στην αρχή… Πολύ σύντομα μετά την εγκατάστασή του στον «Παράδεισο», το ενδιαφέρον του Σίμου θα τραβήξει η Αμαλία! Δεν θα διστάσει μάλιστα να την πολιορκήσει και να τη φλερτάρει πολύ έντονα, με στόχο να τραβήξει και το δικό της ενδιαφέρον… Όμως η νεαρή κοπέλα, που έχει δει την καρδιά της να συντρίβεται επανειλημμένα, δεν νιώθει έτοιμη να προχωρήσει ακόμα σε κάτι καινούριο. Αδυνατεί να παραδοθεί σε έναν νέο έρωτα, καθώς ο φόβος και η πίκρα ακόμα πονούν την ψυχή της. Παρ’ όλα αυτά, σιγά σιγά θα αρχίσει να βρίσκει την πολιορκία του Σίμου ανανεωτική και ενδιαφέρουσα. Ο νεαρός άντρας ξέρει πώς να φλερτάρει μια γυναίκα, πώς να την κάνει να χαμογελάσει και πάλι και να εμπιστευτεί. Αργά αλλά σταθερά, λοιπόν, η Αμαλία θα γοητεύεται από τον Σίμο όλο και πιο βαθιά, όλο και περισσότερο. Και αυτό φυσικά δεν θα αργήσει να γίνει αντιληπτό από τον Ντίνο, που θα ανπδράσει αναπάντεχα. Είναι όμως αυτά τα αληθινά συναισθήματα του Σίμου ή μήπως έχει κάποια μυστικά σχέδια κρυμμένα, σαν άσους στο μανίκι; Το σοκ του Ντίνου Δεν είχε άλλες επιλογές ο Ντίνος. Χρειαζόταν να αναστήσει πάση θυσία τον «Παράδεισο», γι’ αυτό και όταν η Δωροθέα με τον Χρήστο εμφανίστηκαν πρόθυμοι να επενδύσουν στην αναδόμησή του ο νεαρός άντρας άρπαξε την ευκαιρία που του δόθηκε. Μόνο που όταν είπε το «ναι» δεν υποψιαζόταν τον αντίκτυπο που θα είχε η παρουσία του γιου τους Σίμου στην καθημερινότητά του. Γιατί ο Σίμος από την πρώτη στιγμή που πατάει το πόδι του στον «Παράδεισο» επιχειρεί να «κλέψει» ό,τι έχει σημασία για τον Ντίνο, βάζοντας τους δικούς του όρους και επιμένοντας στα δικά του σχέδια. Και δεν φτάνει μόνο αυτό. Το «ενοχλητικό» του ενδιαφέρον για την Αμαλία, το οποίο δεν έχει καμία πρόθεση να κρύψει, σοκάρει τον Ντίνο.

Αργά αλλά σταθερά ο Ντίνος ανακαλύπτει ότι αυτά που νιώθει για την Αμαλία δεν είναι μόνο τα προστατευτικά συναισθήματα που πηγάζουν από την παλιά τους αγάπη. Αν και ο γάμος του με τη Μιράντα είναι ό,τι επιθύμησε και διεκδίκησε πιο πολύ, παρόλο που και οι δυο τους προσπαθούν να κάνουν παιδί μετά την τελευταία αποτυχημένη εγκυμοσύνη, κάτι μέσα του αρχίζει να σκιρτά παράξενα… Το έντονο φλερτ του Σίμου προς την Αμαλία τον ενοχλεί, τον απωθεί, τον θυμώνει, τον βάζει σε σκέψεις και αμφιβολίες. Άραγε έχει «ξεχάσει» στ’ αλήθεια την Αμαλία; Είναι πραγματικά η Μιράντα ο μεγάλος έρωτας της ζωής του; Ο Ντίνος θα αρχίσει να αναρωτιέται, αγνοώντας όμως το μεγάλο μυστικό που κρύβει η Αμαλία. Το μεγάλο μυστικό που συνδέει τις δύο πιο σημαντικές γυναίκες της ζωής του…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This