Φονικό στη Νέα Φιλαδέλφεια: Έγγραφο-ντοκουμέντο αποκαλύπτει την ενημέρωση της ΕΛ.ΑΣ. από το φυλάκιο της Κακαβιάς

23 αστυνομικές υπηρεσίες γνώριζαν για την κάθοδο των χούλιγκαν από την Κροατία, αλλά δεν έκαναν τίποτα απολύτως για να τούς σταματήσουν!

Must Read

Μια ακόμη απόδειξη του ότι «κάποιο λάκκο έχει η φάβα» στην όλη υπόθεση με τα έκτροπα στη Νέα Φιλαδέλφεια που είχαν ως αποτέλεσμα τη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή, αποτελεί και το e-mail με το οποίο αστυνομικοί της Κακαβιάς ενημέρωσαν αναλυτικά το αρχηγείο για τα οχήματα με τις κροατικές πινακίδες που περνούσαν τα σύνορα.

Ως γνωστόν, πληροφορίες και έγγραφα για τους εκατοντάδες επικίνδυνους Κροάτες χούλιγκαν πήγαιναν και έρχονταν από υπηρεσία σε υπηρεσία, χωρίς κανείς απολύτως να αναλάβει πρωτοβουλία να διακόψει την κάθοδό τους στην Αθήνα. Ανάμεσά τους ήταν και το «σπασμένο τηλέφωνο» που έλαβε χώρα μεταξύ Κακαβιάς και Αθήνας, το οποίο, όπως παρουσίασε η ΕΡΤ σε σχετικό ρεπορτάζ, είχε ως ακολούθως:

Ώρα: 11.00

  • Κακαβιά: Επικοινωνία με την Οπαδική Βία και ενημέρωση για κροατικά αυτοκίνητα και φιλάθλους
  • Αθήνα: «Καταγράψτε άτομα και οχήματα. Αν δεν βρείτε κάτι ύποπτο αφήστε τους να περάσουν»

Ώρα: 15.30

  • Κακαβιά: Ζητά διεύθυνση αποστολής email για να στείλουν τα στοιχεία των αυτοκινήτων

Ώρα: 16.00

  • Αθήνα: Απάντηση με κενό μήνυμα email

Ώρα: 18.00

  • Αθήνα: Εκδίδει εντολή να εντοπιστούν οχήματα και να παρέμβουν αν χρειαστεί.
Τα έγγραφα από το «σπασμένο τηλέφωνο» που έλαβε χώρα μεταξύ Κακαβιάς και Αθήνας

Τα έγγραφα-προειδοποιήσεις για την έλευση των επικίνδυνων, οπλισμένων «ως τα δόντια» οπαδών από την Κροατία και όχι μόνο, είχαν διαβιβαστεί σε 23 διαφορετικές αστυνομικές υπηρεσίες, μεταξύ των οποίων και στη ΓΑΔΑ, Ασφάλεια, Κρατική Ασφάλεια, Τροχαία, καθώς και στις Αστυνομικές Διευθύνσεις Δυτικής Μακεδονίας, Ηπείρου, Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου, Κεντρικής Μακεδονίας, Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, οι οποίες και ελέγχονται τόσο ποινικά, όσο και διοικητικά.

  • Δείτε το ρεπορτάζ:

Νέο βίντεο ντοκουμέντο: Οι Κροάτες χούλιγκαν κυκλοφορούν ανενόχλητοι με «βαρύ» οπλισμό

Την ίδια ώρα, ένα ακόμη βίντεο-ντοκουμέντο για την κάθοδο των… μυρίων Κροατών χούλιγκαν και τη φονική επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια φέρνει στο φως της δημοσιότητας η ΕΡΤ. Οι νεοναζί Κροάτες οπαδοί της Ντινάμο Ζάγκρεμπ οπλισμένοι με στειλιάρια, μαχαίρια και καδρόνια κινούνται ανενόχλητοι στους δρόμους της Νέας Φιλαδέλφειας, με τις αστυνομικές δυνάμεις να τους παρακολουθούν από απόσταση, χωρίς να έχουν «το πράσινο φως» να επέμβουν.

Όπως φαίνεται στο οπτικό υλικό, οπαδοί της ΑΕΚ τρέχουν να ξεφύγουν, ενώ ολόγυρα πέφτουν φωτοβολίδες, σε ένα σκηνικό που παραπέμπει σε εμπόλεμη ζώνη. Οι Κροάτες χούλιγκαν συνεχίζουν να τους κυνηγούν, διψώντας για αίμα. Οκτώ λεπτά νωρίτερα, έφταναν στο γήπεδο «Αγιά Σοφιά Opap Arena» ανενόχλητοι, «παρελαύνοντας» σαν κανονικός στρατός, ο ένας δίπλα στον άλλο.

Όλοι τους μαυροντυμένοι, με κουκούλες, καπέλα και κράνη, κραδαίνοντας ξύλα, λοστάρια, καδρόνια με καρφιά και διάφορα μεταλλικά αντικείμενα. Κινούνταν αθόρυβα, για να μη γίνουν αντιληπτοί από το πλήθος. Στο κατόπι τους ήταν ολιγομελής ομάδα της Ομάδας Δράση με φακούς στα χέρια, οι οποίοι τούς παρακολουθούσαν δίχως να επεμβαίνουν.

  • Δείτε το ρεπορτάζ:

Το DNA θα «μιλήσει» για τη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη

Τα δείγματα DNA που έχουν σταλεί από χθες, Τετάρτη 9/8, στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Ασφάλειας, είναι ζήτημα ωρών να δώσουν τις πρώτες απαντήσεις για το εάν οι δράστες της άγριας δολοφονίας του Μιχάλη είναι ανάμεσα στους -μέχρι στιγμής- 105 συλληφθέντες.

Στο μεταξύ, έχει ήδη εντοπιστεί DNA του δράστη ή των δραστών στα νύχια του 29χρονου, γεγονός που θα οδηγήσει στην ταυτοποίηση ή όχι των δραστών. Η νεκροψία – νεκροτομή, πάντως, έδειξε ότι ο Μιχάλης Κατσουρής κατέληξε από πολλαπλά τραύματα στο χέρι από τον καρπό μέχρι σχεδόν τον αγκώνα, γεγονός το οποίο καταδεικνύει τη μανία με την οποία τον μαχαίρωσε-αν ο δράστης-ες.

Σημειώνεται ότι η UEFA ζήτησε ενημέρωση από την Ελληνική Αστυνομία για τα επεισόδια στην Νέα Φιλαδέλφεια, ώστε να εκτιμήσει την κατάσταση και να προχωρήσει στην λήψη άμεσων μέτρων.

Συγγενείς φίλοι και φίλαθλοι της ΑΕΚ θα αποχαιρετήσουν τον Μιχάλη Κατσουρή αύριο, Παρασκευή 11/8, στις 17:00 στην Ελευσίνα.

  • Δείτε το ρεπορτάζ:

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This