Ανησυχία στον ΣυΡιζΑ για την προσέλευση στις εσωκομματικές διαδικασίες

Must Read

Εκτός από τις διαλυτικές τάσεις στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, υπάρχει και μεγάλη ανησυχία για τον όγκο της προσέλευσης στις εσωκομματικές διαδικασίες.

Είναι γεγονός πως από τον αριθμό των ψηφοφόρων που θα συμμετέχουν στην εκλογή του νέου αρχηγού, θα εξαρτηθεί το ίδιο το μέλλον του κόμματος. Και τα στοιχεία δεν είναι καθόλου ευοίωνα, αφού πηγές της Κουμουνδούρου βλέπουν μία χαρακτηριστική αδιαφορία του εκλογικού σώματος που μπορεί να μεταφραστεί σε μία οδυνηρή ήττα για όλους τους υποψήφιους.

Εάν η συμμετοχή είναι μικρή, το μέλλον του κόμματος είναι εξαιρετικά αβέβαιο. Ενώ στελέχη του ΣυΡιζΑ εκφράζουν την δυσφορία τους για την απώλεια του κινηματικού χαρακτήρα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, γεγονός που το πλήρωσε ακριβά στις προηγούμενες εκλογές και ενδέχεται να αποτελέσει ταφόπλακα για οποιαδήποτε ελπίδα ανάκαμψης.

Το πλέον ανησυχητικό πάντως είναι ότι όλοι οι εμπλεκόμενοι στην εσωκομματική διαδικασία δείχνει να αδιαφορούν για το πως θα κινητοποιήσουν ευρύτερα κομμάτια της κοινωνίας και αρκούνται στον αγώνα για «άγρα ψήφων» και στόχευουν στους «σίγουρους ψηφοφόρους» που ούτως ή άλλως θα προσέλθουν.

Είναι προφανές πάντως πως μία νίκη οποιουδήποτε υποψηφίου με ισχνό αριθμό ψήφων, θα είναι μια πύρρειος νίκη, χωρίς κανένα πολιτικό αντίκρισμα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This