Κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει το γιατί ο 53χρονος δολοφόνησε εν ψυχρώ τον 58χρονο αδελφό του στη Γρανίτσα Ευρυτανίας

Τον πυροβόλησε σχεδόν εξ επαφής στο σπίτι της μάνας τους - Προηγουμένως είχε πυροβολήσει και σκοτώσει το άλογό του

Must Read

«Παγωμένη» και σοκαρισμένη είναι από χθες η κοινωνία της Γρανίτσας, αλλά και όλης της Ευρυτανίας, από την αδελφοκτονία που εξελίχθηκε στην περιοχή, ενώ ακόμη παραμένουν αδιευκρίνιστες οι αιτίες που ο 53χρονος οικοδόμος πυροβόλησε σχεδόν εξ επαφής τον 58χρονο κτηνοτρόφο αδερφό του, αφού προηγουμένως είχε πυροβολήσει και σκοτώσει το άλογό του.

Με τα μέχρι στιγμής στοιχεία τα δύο αδέλφια δεν είχαν μεταξύ τους διαφορές και κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει τι έγινε όταν χθες μετά το μεσημέρι βρέθηκαν στο σπίτι της μάνας τους.

Σύμφωνα τουλάχιστον με τις ενδείξεις υπήρξε μεταξύ τους μία αντιπαράθεση και ο μικρότερος αδελφός βγήκε έξω από το σπίτι και σκότωσε το άλογο του μεγαλύτερου.

Όταν ο 58χρονος βγήκε να δει τι γίνεται και να ζητήσει το λόγο, ο μικρότερος έστρεψε την καραμπίνα προς την πλευρά του, προς το στήθος του και τον πυροβόλησε με συνέπεια να τον σκοτώσει, μπροστά στα μάτια της ανήλικης ανιψιάς του θύματος.

Οι δύο αστυνομικοί από το αστυνομικό τμήμα Κερασοχωρίου έχουν συλλάβει το δράστη, ο οποίος θα προσαχθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρπενησίου, ενώ το τμήμα ασφάλειας της Ευρυτανίας ερευνά την υπόθεση.

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This