Ασταμάτητος Αντρίγια Ζίβκοβιτς και… ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης 3-0!

Must Read

Ένας Σέρβος λύνει για τα καλά το πρόβλημα στο γκολ που έχει ο ΠΑΟΚ. Στο ματς με τη Χάιντουκ ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς με δύο γκολ σε έξι λεπτά μετέτρεψε τη νίκη – πρόκριση σε θρίαμβο. Στην Τούμπα στην πρεμιέρα της ομάδας του στο πρωτάθλημα, κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης… βελτίωσε το ρεκόρ του. Σημείωσε δύο γκολ σε πέντε λεπτά δίνοντας τέλος στην αγωνία εάν παραμείνει το εύθραυστο 1-0. Το 3-0, στο 59′ ήταν ουσιαστικά η λήξη του αγώνα, αφού η ομάδα από την Τρίπολη δεν μπορούσε να αντιδράσει.

Το σημαντικό για τον ΠΑΟΚ από τον αγώνα αυτό είναι ότι το χαμηλό τέμπο με άνετη νίκη επί της Χάιντουκ δεν ήταν θέμα τύχης, αλλά κάτι που έχει ενσωματώσει στο στιλ παιχνιδιού του.

*22′ από μπαλιά του Σβαμπ ο Μπουργκ με αριστερό σουτ άνοιξε το σκορ (1-0).

*41′ ο Εκόνγκ βρήκε τον Μαριτέγιο μέσα στην περιοχή. Ο διαιτητής Φωτιάς έδειξε το σημείο του πέναλτι, το εκτέλεσε ο Μαριτέγιο, αλλά η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι.

*45+2′, ο Τάισον ανατρέπει τον Καστάνο. Ο διαιτητής δείχνει πέναλτι, αλλά το παίρνει πίσω μετά από επανεξέταση της φάσης μέσω VAR.

*54′, ο Σβαμπ βρίσκει τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς και… 2-0

*59′, μπαλιά του Μπουργκ στον Τάισον, σουτ, διώχνει ο Παπαδόπουλος, στην επαναφορά ο Ζίβκοβιτς το 3-0.

Μόνο αρνητικό σημείο του αγώνα ο τραυματισμός του Σαμάτα. Αποχώρησε λίγο πριν το τέλος του αγώνα (είχε μπει στο 75′, αποχώρησε στο 85′) με πρόβλημα στο γόνατο δημιουργώνας ανησυχίες για τη συμμετοχή του στον αγώνα της Πέμπτης με τη Χαρτς για το Κόνφερενς Λιγκ.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια, Εκόνγκ (64′ Νάσμπεργκ), Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες, Οζντόεφ, Σβαμπ, Μουργκ, Ζίζβκοβιτς (75′ Κωνσταντέλιας), Τάισον, Μπράντον Τόμας (75′ Σαμάτα, 85′ Τζίμας)

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος (62′ Σγουρής), Καστάνο, Τζουκάνοβιτς, Καρμόνα (82′ Γκαρσία), Άλβαρες, Μουνάφο, Αλάγκμπε, Μπερτόλιο, Σίτο (75′ Μπαρτόλο), Καλτσάς (82′ Ζουγλής), Μιντέλο (75′ Μάντζης).

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This