Ο Νίκος Κουρής με το γιο του μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό

Τους απαθανάτισε η σύζυγος του ηθοποιού και μητέρα του γιου του Έλενα Τοπαλίδου

Must Read

O ηθοποιός Nίκος Κουρής και η χορεύτρια Έλενα Τοπαλίδου έχουν αποκτήσει μαζί ένα γιο, τον Πέτρο που είναι σήμερα 16 ετών και μετρούν μαζί πολλά χρόνια κοινής πορείας.

Οι δυο τους κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και προτιμούν να απασχολούν μόνο με τη δουλειά τους. Από τη νέα σεζόν, η Έλενα Τοπαλίδου που πρωταγωνιστεί στην παράσταση του Εθνικού Θεάτρου “Ιππόλυτος” θα βρίσκεται στη νέα σειρά του ΣΚΑΙ “Οι Πανθέοι”, ενώ ο Νίκος Κουρής θα συνεχίσει για δεύτερη χρονιά να πρωταγωνιστεί στη σειρά του STAR “IQ 160”.

Για την ώρα απολαμβάνουν οικογενειακές διακοπές και η Έλενα Τοπαλίδου απαθανάτισε τον σύζυγο και το γιο της στη θάλασσα οι οποίοι όπως θα παρατηρήσετε μοιάζουν υπερβολικά. «Θα γίνω φωτογράφος. Τέλος», έγραψε στη λεζάντα η Έλενα Τοπαλίδου.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This