Χρίστος Αντωνιάδης: «Μου έχει τύχει να με θάψουν στα γαρύφαλλα και όταν σηκώνομαι να δω σκουλήκι πάνω μου»

Must Read

Η ζωή τη νύχτα κρύβει πολλές «εκπλήξεις» και πολλά σκοτεινά μυστικά. Στα νυχτερινά κέντρα διασκεδάσεως ρέει άφθονο ποτό με πολλούς θαμώνες σε του μαγαζιού να ξεφεύγουν λόγω της αδιάκοπης κατανάλωσης του.

Ο Χρίστος Αντωνιάδης ωστόσο δεν άφησε ποτέ τον εαυτό του να παρασυρθεί από «πάθη».

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στο περιοδικό «Λοιπόν» και αποκάλυψε πως δεν επέτρεψε ποτέ τον εαυτό του να «κυλήσει» ενώ αναφέρθηκε και στο ευτράπελο που του έχει συμβεί την ώρα που βρισκόταν πάνω στην πίστα.

Πάθη είχατε ποτέ;

Δίπλα μου ήταν όλα, αλλά η παιδεία που είχα από το σπίτι μου πάντα με απέτρεπε από το να κάνω το ατόπημα. Ανεβαίνω στην πίστα και τραγουδάω και κάθε φορά βρίσκω τόσο μαγικό αυτό που συμβαίνει και μου δημιουργεί τόση χαρά και ηδονή που είναι σαν να έχω πάρει 100 ναρκωτικά. Επίσης έχω μια μανία με το να είμαι κοντρολαρισμένος. Έχει τύχει να έχω πιει λίγο παραπάνω, συνήθως δεν πίνω, και δεν ήμουν τόσο κοντρολαρισμένος και δεν μου άρεσε. Το αποφεύγω.

Είχατε κάποιο απρόοπτο στην πίστα;

Το πιο εκνευριστικό όταν έρχονται σκουλήκια γιατί καμιά φορά υπάρχουν στα γαρύφαλλα. Μου έχει τύχει αρκετές φορές να με θάψουν στα γαρύφαλλα και όταν σηκώνομαι να δω σκουλήκι πάνω μου. Πελάτες μάλιστα μου έκαναν νοήματα να τα διώξω (γέλια).

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This